Nyheter - Side 8

Publisert 14. juni 2018 14:18

Med stadige tilstramminger av våre rettigheter, er det viktigere enn noensinne å være fagorganisert. Bidra til å øke NTLs forhandlingsstyrke ved å verve en uorganisert kollega - sammen er vi sterke! 

Alle som verver ett eller flere nye medlemmer innen sommeren får en sommergave fra foreninga - i tillegg til vervepremie fra forbundet. 

Publisert 11. juni 2018 14:56

Denne uka flytter vi tilbake til våre gamle lokaler i 3. etg., Østfløyen i Fysikkbygningen. 

Etter noen uker i høyden i Niels Henrik Abels hus, flytter vi tilbake til våre gamle kontorer i Fysikkbygningen. Her skal vi være frem til sommeren. Velkommen innom! 

Publisert 28. mai 2018 09:52

Partene i årets hovedtariffoppgjør kom til enighet mange timer på overtid 24. mai. Nå vil resultatet sendes ut på uravstemning blant medlemmene. Mer informasjon om dette og styrets behandling vil bli sendt ut når dette foreligger.

Publisert 9. mai 2018 15:24

LO Stat har gitt beskjed om at ca 4000 medlemmer tas ut i første fase av en eventuell streik. Medlemmene ved NTL UiO er blant disse.

Partene i staten har fått meklingsfrist til midnatt 23. mai, og dersom partene ikke da er kommet til enighet, vil det bli streik i staten fra og med 24. mai.

Publisert 30. apr. 2018 10:27

Partene hadde frist til 1. mai for å komme til enighet i Hovedtariffforhandlingene. LO stat har brutt forhandlingene og statsoppgjøret går til mekling med frist 23. mai kl 24:00. Dette betyr at det er stor avstand mellom partene og at streikefaren har økt.

Publisert 25. apr. 2018 12:00

Det er få spørsmål som er viktigere enn hva vi skal leve av etter at vi er ferdige i arbeidslivet. Ny avtale om Offentlig pensjon blir sendt til medlemmene for Uravstemning fredag 27. april og fristen for å gi sin stemme er 15. mai. NTL UiO oppfordrer alle våre medlemmer til å bruke den demokratiske retten de har til å si hva de mener om avtalen som er forhandlet frem. Hvis stemmedeltakelsen er under 75%, vil LO-sekretariatet fatte beslutningen på vegne av oss.

Publisert 11. apr. 2018 12:53

Årets hovedtariffoppgjør i staten ble innledet i går. LO Stat krever et generelt tillegg til alle, etter at mange medlemmer har opplevd reallønnsnedgang de siste årene. Årets oppgjør i staten handler ikke bare om penger. Det er et hovedoppgjør, noe som innebærer at alle bestemmelser i hovedtariffavtalen er åpne for revidering.