NTL Ung konferansen 2016 – Fremtidens arbeidsliv.

Er du under 35 år, ansatt på UiO og NTL medlem? Da kan du bli med på NTL Ung konferansen 2016 – Fremtidens arbeidsliv! Vi i NTL UiO inviterer deg på et møte med orientering om konferansen.

I forbindelse med NTL Ung konferansen 2016 inviterer NTL UiO medlemmer under 35 år til møte torsdag 25. februar kl 15. 15 – 16.00 i Fysikkbygningen Ø358 (østre fløy, ved heisen 3. etg). 

Møtet skal blant annet velge 3 representanter fra NTL UiO med tale-, forslags- og stemmerett i saker hvor det fattes vedtak til å delta på konferansen 6. - 8. april på Sundvollen hotell. For å være valgbar som representant fra NTL UiO må man være ansatt på UiO, født etter 1.1.1981 og selvfølgelig være medlem av NTL. Forslag til kandidater sendes kontor@ntl.uio.no innen 24. februar. 

Dersom du er interessert og kunne tenke deg å delta på konferansen (eller eventuelt foreslå en kollega!) vil vi oppfordre deg til å melde din interesse til oss i forkant av møtet! Dette er en fin anledning til å bli kjent med andre unge NTLere på UiO og i staten for øvrig, og få et innblikk i generelt fagforeningsarbeid og NTL.

Før valg av kandidater blir det en faglig innledning (tema kommer senere).  Vi serverer pizza, så det er derfor fint om du gir tilbakemelding på om du kommer på møtet innen tirsdag 23. februar.

Mer informasjon om NTL Ung-konferansen finner du her.
 


Konferansen er gratis å delta på, og deltakerne kan søke om permisjon med lønn for å delta i henhold til bestemmelsene i Hovedavtalen i staten, § 34.

Dersom flere enn de som velges ønsker å delta på konferansen kan man melde seg på, men da uten tale-, forslags- og stemmerett i saker hvor det fattes vedtak. Deltakelse på konferansen for slike deltakere vil bli begrenset av hotellkapasitet. Bindende påmelding innen 2. mars.

 

Vi sees på møtet 25. februar!

Publisert 19. feb. 2016 14:33 - Sist endret 19. feb. 2016 14:34