NTL Universitetet i Oslo

NTL er med sine 50 000 medlemmer et av de største forbundene i staten. NTL UiO er lokalforeningen ved Universitetet i Oslo og ledes av hovedtillitsvalgt Natalia Zubillaga.

Vi organiserer bredt

Alle som er ansatt ved UiO kan bli medlem hos oss.

Vi har medlemmer innen alle stillingskategorier, både faste og midlertidig ansatte: 

 • vitenskapelig ansatte
 • teknisk personale
 • ledere
 • driftspersonale
 • administrativt ansatte

Vilkår og medlemsfordeler

Bli medlem

Lønn og arbeidsforhold

NTLs hovedoppgave er å sikre medlemmer god lønnsutvikling og trygge arbeidsforhold, et felles ønske fra alle medlemmer uansett type stilling.

Bredden i medlemssammensetningen er en styrke som gir oss et helhetlig syn på UiO, uten særinteresser.

Ta kontakt med oss!

Hva skjer?

NTL har et stort og bredt kurstilbud. Ta kontakt med NTL om du har lyst til å delta.

NTL har et stort kurstilbud som er gratis for alle medlemmer.

Aktuelt

 • immo-wegmann-u2sp_4k9gic-unsplash Våre viktigste seire i 2020 28. des. 2020

  Et merkelig og tungt år går mot slutten, og vi ser fram mot et nytt år hvor pandemien forhåpentligvis slutter å prege oss. Men midt i alle karantener, nedstenginger og andre smittevernstiltak er det også blitt rom for fagforeningsarbeid. Her er 6 saker NTL UiO har jobbet med i år, som er blitt kronet med seier.

 • wizzair Boikott Wizz Air 22. nov. 2020

  NTL UiOs styre har vedtatt å gå inn for en boikott av flyselskapet Wizz Air på grunn av fagforeningsfiendtlige holdninger.

 • vote-3569999_640 NTL UiO anbefaler nei til årets tariffresultat 27. okt. 2020

  Resultatet etter årets oppgjør ble klart forrige uke, og skal nå ut på uravstemning blant medlemmene. Det er til syvende og sist medlemmene som bestemmer hvordan de vurderer resultatet, og vi vil på det sterkeste anmode om at alle bruker den demokratiske retten vi har til selv å vedta viktige premisser for lønnsutviklingen, og deltar i kommende uravstemning.

  Styret i NTL UiO har behandlet årets tariffresultat, og har besluttet å anbefale våre medlemmer å stemme nei til årets resultat.

 • mekling-staten-1-5.jpg-(extra_large) Resultat av lønnnsoppgjøret 2020 21. okt. 2020

  Resultat av årets tariffoppgjør ble klart noen timer på overtid natt til 15. oktober. Partene har kommet til enighet om et generelt prosenttillegg til alle, og det settes ikke av penger til lokale lønnsforhandlinger.

 • 49990576113_03e339a870_c Høyre skroter gratisprinsippet og varsler videre kutt 10. sep. 2020

  Høyres programkomité la på mandag frem sitt utkast til høyres partiprogram for perioden 2021 til 2025. Får programkomitéen gjennomslag vil dette få store konsekvenser for Universitets- og høyskolesektoren i neste stortingsperiode.

  Det loves store skattekutt, mens regningen sendes til en allerede presset offentlig sektor og til studenter fra utviklingsland.

 • hta Lønnsoppgjøret 2020 7. aug. 2020

  Årets lønnsoppgjør er blitt utsatt, men ikke avlyst. Kontoret har fått noen spørsmål om hvilke frister som gjelder nå, vi vil derfor prøve å få samlet trådene i denne saken.

Bidra til medlemsveksten

Verv medlemmer til NTL du også.

Hvordan verve medlemmer

NTL UiO på Facebook

NTL ung er organisasjonen for NTL-medlemmer under 35 år

Er du under 35 år kan du være med på spennende aktiviteter rettet spesielt mot unge i NTL og LO!

Lenke til LO-favør. Oversikt over dine medlemsfordeler.

LOfavør er fordelsprogrammet for deg som er organisert i et LO-forbund. Med over 900 000 medlemmer har vi kraften til å forhandle frem gunstige og trygge avtaler for deg i privatlivet.

FriFagbevegelse oppdateres løpende med nyheter, reportasjer, fakta/bakgrunnsstoff og kommentarer om fagbevegelse, arbeidsliv og politikk.