NTL Universitetet i Oslo

NTL er med sine 50 000 medlemmer et av de største forbundene i staten. NTL UiO er lokalforeningen ved Universitetet i Oslo og ledes av hovedtillitsvalgt Ellen Dalen.

Alle som er ansatt ved UiO kan bli medlem hos oss. Vi har medlemmer innen alle stillingskategorier, vitenskapelig ansatte, teknisk personale, ledere, driftspersonale og administrativt ansatte. NTLs hovedoppgave er å sikre medlemmer god lønnsutvikling og trygge arbeidsforhold, et felles ønske fra alle medlemmer uansett type stilling. Bredden i medlemssammensetningen er en styrke som gir oss et helhetlig syn på UiO, uten særinteresser.


 • langtidsplan-fu-1- Ny langtidsplan for forskning og utdanning 12. okt. 2018

  Samme dag som statsbudsjettet kom, var statsråd for forskning og høyere utdanning Iselin Nybø på Blindern for å legge frem Langtidsplan for forskning og høyere utdanning 2019-2028.

 • Statsbudsjettet 2019 11. okt. 2018

  Mandag 8. oktober kom regjeringas forslag til statsbudsjett for 2019. Vi fulgte selvsagt nøye med og her får du en oversikt over de viktigste sakene for NTL UiO.

 • Nye retningslinjer for jobbtelefon på UiO: NTL sier nei til sammenblanding av privatøkonomi og arbeidsforhold 1. okt. 2018

  Når UiOs innkjøpsavtaler for elektroniske kommunikasjonstjenester skal fornyes, ønsker de samtidig å revidere egne retningslinjer. Torsdag 20. september la de frem et forslag til nye retningslinjer for drøfting med de tillitsvalgte - som NTL sendte tilbake.

 • hoyesterett Hvem skal legge ut for jobbreisen din? 27. sep. 2018

  NTL UiO har i møte torsdag 20. september bedt UiO om å gjennomgå sine retningslinjer for reiser som bl.a. anbefaler at alle reiseutlegg belastes kredittkort.

 • kjersti-barsok2 NTL-dagen 2018: Midlertidighet 12. sep. 2018

  Torsdag 13. september markerer vi den årlige NTL-dagen ved Universitetet i Oslo. Tema for årets NTL-dag er midlertidighet. NTL tar kampen for flere faste stillinger i arbeidslivet.

 • fysikkbygget-host3 Vi har fått nye kontorer 11. sep. 2018

  NTL UiO har endelig kommet på plass i nye lokaler!

 • fysikkbygget-host2 Åpningstider ved NTL-kontoret i sommerferien 29. juni 2018

  Kontoret tar ferie mellom 2. juli og 23. juli, og vil da være ubemannet.

 • Informasjon om lokale lønnsforhandlinger 20. juni 2018

  Høsten 2018 skal det gjennomføres lokale lønnsforhandlinger ved UiO.

  Det blir informasjonsmøter om lønnsforhandlingene 9. og 10. august på Blindern, på Det Odontologiske fakultet og i sentrum.

  Forhandlingene blir ført sentralt ved UiO, og pågår i perioden september-oktober. Forhandlingene skal være avsluttet innen 31. oktober. Årets pott er på 61 millioner kroner.

  I lokale forhandlinger kan krav fremmes av både fagforening og arbeidsgiver. Dersom du ønsker at NTL skal fremme lønnskrav på dine vegne i forhandlingene, må du selv utarbeide et krav til oss.

 • img_8187 Vervekonkurranse - verv en kollega innen sommeren 14. juni 2018

  Med stadige tilstramminger av våre rettigheter, er det viktigere enn noensinne å være fagorganisert. Bidra til å øke NTLs forhandlingsstyrke ved å verve en uorganisert kollega - sammen er vi sterke!

  Alle som verver ett eller flere nye medlemmer innen sommeren får en sommergave fra foreninga - i tillegg til vervepremie fra forbundet.

 • fullsizerender-(5) NTL flytter tilbake til Fysikkbygget 11. juni 2018

  Denne uka flytter vi tilbake til våre gamle lokaler i 3. etg., Østfløyen i Fysikkbygningen.

  Etter noen uker i høyden i Niels Henrik Abels hus, flytter vi tilbake til våre gamle kontorer i Fysikkbygningen. Her skal vi være frem til sommeren. Velkommen innom!

Bli medlem

NTL har et stort og bredt kurstilbud. Ta kontakt med NTL om du har lyst til å delta.
NTL har et stort og bredt kurstilbud. Ta kontakt med NTL om du har lyst til å delta.

Oversikt over NTL-kurs


Hold deg oppdatert på Facebook


Lenke til Norsk Tjenestemannslag sentralt.

Norsk Tjenestemannslag sentralt


Lenke til LO-favør. Oversikt over dine medlemsfordeler.

Oversikt over dine medlemsfordeler


Mange gode grunner til å verve nye medlemmer! 

Verv medlemmer til NTL du også.
Vervepremiene våre er fine, men grunnen til å verve medlemmer til NTL UiO handler om viktige samfunnsspørsmål. Verv en venn og gjør NTL UiO enda mer slagkraftig!

Hvordan verve medlemmer


NTL ung er organisasjonen for NTL-medlemmer under 35 år

Om du er under 35 år kan du være med på spennende aktiviteter rettet spesielt mot unge i NTL og LO!


Lenke til NTLs medlemsblad

NTL-magasinet på nett


Er du tilsatt i en midlertidig stilling?