Nyheter - Side 11

Publisert 7. okt. 2015 19:28

10. oktober kl 14 - 15, arrangeres en internasjonal aksjon mot TISA-avtalen, og NTL UiO oppfordrer alle universitetsansatte til å møte opp på Eidsvolls plass for å markere sin motstand.

Publisert 6. okt. 2015 10:41

Forbundsleder John Leirvaag har forventninger til det kommende statsbudsjettet når det gjelder forsknings- og utdanningssektoren. Særlig opprettelse av nye studieplasser og økte midler til de vedtatte fusjonsprosessene blant flere universiteter og høgskoler er viktige saker for det kommende budsjettet.

Publisert 5. okt. 2015 16:32

Moderniseringsminister Sanner har denne uka presentert statens nye lederlønnssystem. NTL vil forsvare dagens sentrale tariffsystem mot angrepene fra både arbeidsgiver og Akademikerne, skriver NTL-leder Ellen Dalen i et leserinnlegg i Uniforum.

Publisert 23. sep. 2015 15:53

Kom og hør Gerd Liv Valla prate om lønn. Lær om det kommende hovedtariffoppgjøret. Bli med på paneldebatt på Dattera til Hagen om fagbevegelsens politiske rolle, krav og faglig-politisk samarbeid fremover.

foto av Arbeidsminister Robert Eriksson
Publisert 22. sep. 2015 17:59

Andelen ledere ved UiO har økt de siste 10 årene. Dagens drøyt 300 administrative ledere har i snitt personalansvar for 8 ansatte innen teknisk-administrative stillinger. Denne utviklingen er muligens en god modell for å styre ovenfra og ned, men NTL mener det fører til dårlig personalpolitikk og lite muligheter for å få til endringer nedenfra.

Les NTL UiOs innlegg om UiOs lederøkning her

foto av Arbeidsminister Robert Eriksson
Publisert 22. sep. 2015 10:33

Ansatte på fakultetene vurderer sentraladministrasjonen i lys av den store omorganiseringsprosessen som ble avsluttet i januar 2014. Samtidig gjennomfører den selv en arbeidsmiljøundersøkelse uavhengig av prosessen. Det henger ikke på greip, mener fagforeningsledere.

Les saken i Uniforum her

Publisert 14. sep. 2015 19:43

Oppgavene består i hovedsak av å ha ansvar for kontorets rutiner og drift. Det vil i tillegg være rom for noen utviklingsoppgaver av medlemsbase, statistikk og informasjon.

Vi ønsker en selvstendig, ryddig og serviceinnstilt person som trives med å jobbe i et lite og hektisk miljø og som kan ha oversikt på foreningens daglige gjøremål. Interesse for fagbevegelse og organisasjonsarbeid er en fordel.  

Publisert 2. sep. 2015 12:45

Tillitsvalgte har i dag delt ut nesten 100 kilo epler, 500 reflekser og 1000 brosjyrer med oppfordring til å bruke stemmeretten. NTL UiO vil på denne måten vise at arbeidslivet og velferden styrkes ved å gi en stemme til et av de rød-grønne partiene. Godt valg!

Publisert 31. aug. 2015 15:36

I dag lanserer NTL nettstedet www.mittntl.no! På denne siden ønsker vi at alle NTL-medlemmer - studenter - ansatte - pensjonister - kort sagt alle, deler historier fra sin arbeidsplass eller fra livet sitt som er relatert til at du er medlem i fagforeninga.

#mittNTL er en kampanje i regi av Norsk Tjenestemannslag. Kampanjen har som hensikt å vise frem mangfoldet i NTL, og vise frem alt det gode arbeidet som gjøres hver dag, hver uke over hele landet.

Publisert 6. aug. 2015 09:37

Etter at kontoret i går ble stengt grunnet hendelsen med vekteren og bomben, er vi i dag tilbake på jobb.

 

Siste nytt i saken

Oppslag fra FriFagbevegelse