Forsiden

Velkommen til Jussbuss!

Vi gir gratis rettshjelp i enkeltsaker. Vi tar imot nye saker per telefon eller ved personlig oppmøte på saksmottak. Ta med deg alle dokumenter som kan være relevante for saken. Saksbehandlingstiden vår er omtrent to uker, men varierer noe.

Det er også mulig å sende inn saker elektronisk gjennom nettsiden vår. Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på henvendelser som kommer til oss på e-post.

Se lengre ned på siden for informasjon om saksmottak og hvordan du kan levere sak elektronisk. 

Click here for English.

Saksmottak:
Mandag 17.00 - 20.00
Tirsdag  10.00 - 15.00

Tlf: 22 84 29 00
Faks: 22 84 29 01
Adresse: Skippergata 23, 0154 Oslo

Ny sak?

Har du ikke vært i kontakt med oss tidligere kan du sende saken til oss elektronisk ved å trykke på "ny sak". Saker som sendes inn på elektronisk saksmottak vil ikke behandles før tidligst neste ordinære saksmottak.

Du kan også ringe oss eller møte opp i våre lokaler under saksmottak. Du finner kontaktinformasjon og adresse ved å klikke "kontakt oss".

Ny Sak    

Eksisterende sak?

Har du en eksisterende sak hos oss og vil sende inn dokumenter vi har bedt om? Da kan du trykke på knappen "eksisterende sak". Har du blitt bedt om å sende inn fullmakt finner du fullmaktsmalen vår her.

Fullmaktsskjema (pdf)
Power of attorney (pdf)

Eksisterende sak

 

Arrangemener

Jussbuss har foreløpig ingen kommende arrangementer, men følg oss på facebook for å være sikker på at du får med deg neste arrangement.