Forsiden

Velkommen til Jussbuss!

Jussbuss gir gratis rettshjelp i enkeltsaker. Vi tar imot saker per telefon, ved personlig oppmøte og elektronisk innsending. Du finner mer informasjon om dette nedenfor. Vi har dessverre ikke kapasitet til å svare på henvendelser som kommer til oss på e-post eller Facebook.

Vi etterstreber en saksbehandlingstid på to uker, men dette kan variere. Husk å ta med alle relevante dokumenter, slik at saksbehandlingen går fortest mulig. 

Jussbuss er stengt 7. til 13. oktober. Dersom du allerede har en sak hos Jussbuss kan du legge igjen en beskjed på telefonen til saksbehandler, så vil du bli kontaktet så fort vi har mulighet.

 

Saksmottak

Jussbuss tar imot nye saker på følgende tidspunkt hver uke:

Mandag 17.00 - 20.00

Tirsdag  10.00 - 15.00

Du kan kontakte oss per telefon eller møte opp på vårt kontor. Du finner kontaktinfo under. 

Tlf: 22 84 29 00

Faks: 22 84 29 01

Adresse: Skippergata 23, 0154 Oslo

Send inn sak elektronisk

Har du ikke mulighet til å kontakte oss på saksmottak kan du også kontakte oss elektronisk ved å trykke på "ny sak". Saker som sendes inn på elektronisk saksmottak vil ikke behandles før tidligst neste ordinære saksmottak.

Ny Sak    

Send inn dokumenter

Har du en eksisterende sak hos oss og vil sende inn dokumenter vi har bedt om? Da kan du trykke på knappen "send inn dokumenter". Har du blitt bedt om å sende inn fullmakt finner du fullmaktsmalen vår her.

Fullmaktsskjema (pdf)
Power of attorney (pdf)

Send inn dokumenter

 

Jeg ønsker hjelp med...

Arrangementer

Jussbuss har foreløpig ingen kommende arrangementer, men følg oss på facebook for å være sikker på at du får med deg neste arrangement.