Sju medlemmer av Parat UiO møtte på Regionkonferansen!

Parat UiOs leder Ole Martin Nodenes er også leder av regionalpolitisk utvalg øst (RPU) og var derfor fasilitator/vertskap for regionkonferansen på Gardermoen. Dag én var viet til Parats flaggsak 2011: "Medvirkning og medbestemmelse", mens dag to hadde inkluderende arbeidsliv som tema. 

<p> <em>Ken-Erling Jensen og Frode Vogelsang var blant Parat UiOs representanter p&aring; konferansen. (Foto: Lill Fischer, parat.com).</em></p>

 

Denne gangen var det åpnet opp for at alle Paratmedlemmer kunne delta, ikke bare tillitsvalgte, og tre Parat UiO-medlemmer brukte den muligheten i tillegg til tre tillitsvalgte og vår egen leder!

Ken-Erling Jensen, for tiden i vikariat på Juridisk fakultet og vara for tillitsvalgt for jus sier at han synes han fikk mye ut av å delta på konferansen. "Den nye IA-avtalen har jeg tro på vil fungerer", sier han.

Asta Helgadóttir, nyvalgt vara for tillitsvalgt på HF, var på konferansens andre dag om Inkluderende arbeidsliv og sier: "Jeg fikk et innblikk i ting jeg ser at jeg må sette meg bedre inn i - sånn som Arbeidsmiljøloven. Nå har jeg litt bedre forståelse for hva vårt ansvar som tillitsvalgte i forbindelse med sykemeldinger innebærer!"

Neste regionkonferanse for region øst blir i september 2011.

 

Les mer om konferansen på Parat.com

Statssekretær Gina Lund "Midlertidige ansettelser er ikke løsningen"

Elin Lexander i Parat: "Vi har rett til å ha det godt på jobb"

Christen Horn Johannessen "Er norske fagforeninger pingler?"

Se også bilder fra konferansen på  Facebooksidene til Parat

 

Publisert 4. apr. 2013 13:58