Kontakt oss

Tekna og Akademikerne kan hjelpe deg med svar på spørsmål om din arbeidssituasjon ved UiO. Vi har taushetsplikt slik at det du forteller oss ikke går videre uten ditt samtykke.

Kontakt Tekna-UiO-styret på epost: tekna-styret@uio.no, på TeknaUiO@twitter eller bli med i vår LinkedIn gruppe. Du kan også ta kontakt med en av oss i Tekna-UiO-styret her.


Akademikerne-foreningene ved Universitetet i Oslo (Akademikerne-UiO) har et felles medlemskontor der alle medlemmer hos Tekna kan ta kontakt for å få hjelp med saker knyttet til lønns- og arbeidsforhold ved UiO. Besøksadresse er i Fysikkbygget, Sam Sælandsvei 24, UiO campus Blindern. Ta gjerne kontakt for å avtale en samtale.

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for personer med utdannelse på masternivå eller tilsvarende. Akademikerne forhandler lønn og arbeidsvilkår på vegne av foreningens medlemmer. Tekna er den største fagforeningen i Akademikerne.

Akademikerne sentralbord: 95 30 90 90 Epost: post@akademikerne.no

 


Kontakt Tekna sentralt på telefon 22 94 75 00 eller epost post@tekna.no. Nye medlemmer kan lese mere om medlemsfordelene og benytte vårt innmeldingsskjema for å søke om medlemsskap.

Teknas sentralbord 22 94 75 00 Kontingent post@tekna.no
Medlemskontoret post@tekna.no Juridisk hjelp juridisk@tekna.no 

 

Publisert 1. mars 2010 13:04 - Sist endret 7. apr. 2019 15:36