Kontakt oss

Tekna og Akademikerne kan hjelpe deg med svar på spørsmål om din arbeidssituasjon ved UiO. Vi har taushetsplikt slik at det du forteller oss ikke går videre uten ditt samtykke.

Kontakt Tekna-UiO-styret på epost: tekna-styret@uio.no. Du kan også ta kontakt med en av oss i Tekna-UiO-styret her.

Kontakt Akademikerne-UiO på epost: akademikerne-kontoret@uio.no.

Akademikerne-UiO har tilsvarende tre stillinger fulltid betalt arbeidstid, mens Tekna-UiO kun omfatter frivillig innsats fra tillitsvalgte.


Akademikerne-foreningene ved Universitetet i Oslo (Akademikerne-UiO) har et felles medlemskontor der alle medlemmer hos Tekna kan ta kontakt for å få hjelp med saker knyttet til lønns- og arbeidsforhold ved UiO. Besøksadresse er i Fysikkbygget, Sam Sælandsvei 24, UiO campus Blindern. Ta gjerne kontakt for å avtale en samtale.

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for personer med utdannelse på masternivå eller tilsvarende. Akademikerne forhandler lønn og arbeidsvilkår på vegne av foreningens medlemmer. Tekna er den største fagforeningen i Akademikerne.

Akademikerne-UiO 22857145 akademikerne-kontoret@uio.no
Akademikerne sentralbord: 95309090 post@akademikerne.no

 


Kontakt Tekna sentralt på telefon 22 94 75 00 eller epost post@tekna.no. Nye medlemmer kan lese mere om medlemsfordelene og benytte vårt innmeldingsskjema for å søke om medlemsskap.

Teknas sentralbord 22947500  
Kontingent post@tekna.no  
Medlemskontoret post@tekna.no  
Juridisk hjelp juridisk@tekna.no   

 

Publisert 1. mars 2010 13:04 - Sist endret 23. juni 2022 07:42