Årets lønnsforhandlinger

Ønsker du mer informasjon om årets forhandlinger og hva som skjer til høsten - delta på medlemssamling 27. august.

Høstens første medlemssamling

Søknadsskjemaet for årets lokale forhandlinger er åpnet. Ønsker du mer informasjon om årets forhandlinger og hva som skjer til høsten anbefaler vi at du deltar på medlemssamlingen 27. august. 
 

Kl. 14.15 Informasjon

Årets lønnsforhandlinger (ca 15 min.)

Hovedtillitsvalgt for Parat UiO, Ariel Sevendal, innleder om situasjonen ved UiO, vårt arbeid og våre muligheter samt lokal søknadsprosess. 

Se forøvrig også våre nettsider for informasjon om lønn og forhandlinger.


Hva bør være med i et godt lønnskrav? (ca 30 min.)

Parat UiO har invitert Truls Bjørhei fra forhandlingsutvalget i Parat stat. Han vil orientere litt om hva et lønnskrav bør inneholde samt om den nye tariffavtalen. 

Bjørhei har erfaring som forhandlingsleder fra begge sider av bordet og har lest hundrevis av lønnskrav. Han gir tips for hvordan du forbereder og skriver et godt lønnskrav, og ikke minst hvilke argumenter som arbeidsgiver glatt overser.


Ca kl. 15.00 Bevertning

Etter det faglige innholdet vil det bli servert pizza og mineralvann. Dette foregår i Retten Spiseri, 1. etasje, Domus Juridica. 

Pga. matbestilling har vi påmelding til arrangementet. 

Påmelding (Nettskjema)

Velkommen til høstens første medlemssamling!

 

Om foredragsholder (hentet fra Parat.com)

Truls har fagansvar for statlig sektor og har særlig kompetanse på omstilling, medbestemmelse, personalpolitikk og tariff. Han veileder medlemmer og tillitsvalgte i staten i forbindelse med lønnsforhandlinger og har også ansvaret for å oppdatere våre tillitsvalgte på sentrale endringer i regelverk og praksis. Truls er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har jobbet i Parat siden januar 2018.

Arrangør

Parat UiO
Emneord: Lønnskrav, Lønnsforhandling, Lønnssamtale, Tariffavtale, PARAT UIO, Tjenestemannsorganisasjon, Organisert
Publisert 15. juli 2024 11:57 - Sist endret 15. juli 2024 12:22