Vårtreffet 2019

Botanisk hages Venner ønsker velkommen til vårtreff!

Tid: søndag 26.mai, klokken 10.00 til 16.00.

Sted: Botanisk hage

Vi selger stauder, sommerblomster og urter. De er miljøvennlig dyrket  i Botanisk hages drivhus, av medlemmer i venneforeningens plantegruppe. Klokken 12.00 blir det auksjon med noen få, litt mer eksklusive planter.

 

Det blir omvisninger i hagen av våre dyktige guider.

 

Botanisk hages Venners kafé er åpen på plassen utenfor driftsbygningen, hvor også Vålerengen pikekor vil synge for oss klokken 12.30. Alle våre salgsboder tar vipps, kort og kontanter. Botanisk hages dyktige gartnere har gartnerhjørne. Benytt anledningen til å stille spørsmål, og få tips og råd til hagestell!

 

Vi får besøk av "grønne" foreninger som holder egne stands.

 

På grunn av arbeider på parkeringsplassen utenfor Botanisk hage, vil parkeringsmulighetene være mer begrenset enn tidligere. Vi oppfordrer alle som har mulighet for det til å benytte seg av andre transportmuligheter enn bil. Les mer om parkering på Botanisk hages nettside.

Vår kafé fra vårtreffet 2018.

 

Vålerengen pikekor.
Fra vårtreffet 2018.
Foto: Marianne Lange Karlsen

 

Plantelister:


 

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i salgssortimentet. Noe kan hende ikke rekker å bli salgsklart, og noe kan bli føyd til i siste liten, og dermed ikke annonsert. Vi tar også forbehold om at varer kan bli raskt utsolgt, både når det gjelder plantesalg og i kaféen.

 


 

Husk at denne dagen åpner ikke portene i Botanisk hage før klokken 10.00!

 


 

Gartnerhjørnet.
Fra vårtreffet 2018.

 


 

Hvis du ønsker å være med i Botanisk hages Venner, slik at du også kan være med i plantegruppa og hjelpe til med vårens vakreste eventyr, kan du melde deg inn via vårt innmeldingsskjema.