Mjød og Ambrosia

På grunn av fanatiske jesustilhengere har de gamle religionene blitt det man vil kalle litt upopulære blant tilbederne. For å si det rett ut, er det slettes ikke mange som tror på dem lenger og de som gjør det blir ansett for å være hedenske. Etter å ha trøstet seg selv i 700 år med å si at trenden snart vil snu, innrømmer endelig Odin for seg selv at visse tiltak må bli iverksatt for å sette den gamle og ikke minst EKTE religionen tilbake på dagsorden. Nå er det nok med dette "Jorda ble skapt på syv dager" våset! Noe må gjøres, men selv ikke gudene i Åsgard kan gjøre dette alene... så Odin har snakket med sin himmelske budbringer Hermod som i sin tur har snakket med Hermes som har kontaktet sin overordnede Zevs - Odins gamle "kompis" og evige rival.

Etter mye om og men kommer Olympens guder og Åsgårds Æser til enighet om å møtes på nøytral grunn: En ølstue i Teutenbürger skogen, for å diskutere den meget alvorlige og pressende situasjonen. Når gudene til to store religioner møtes, er det ungåelig at det blir visse uenigheter og forviklinger dem i mellom og skulle de lykkes i å styrte Kristendommen, gjenstår det største problemet av alle... Hvem kommer til å dominere verden?


Dette kommer til å være en laiv hvor vi skal prøve å illustrere hva som skjer når en gammel religion går til grunne og ikke minst hva som kan skje når de bestemmer seg for å sammarbeide med gudene i en annen religion som er minst like villige til å bli husket. Det er en laiv om kulturkollisjoner der det kommer til å bli både alvorsstunder og komedie.


Dette og mye mer på - Mjød og Ambrosia; Den gudommelige forviklingskomedie!


Kontaktpersoner

Ansvarsområde Kontaktperson Nyttige lenker
Norrøne guder Trine Eiane Laivarkivet

forum.laiv.org

Stamtre for de greske gudene.

Oversikt over (de viktigste) barna til Zevs.

URLs kostymekompendier
Greske guder Martine Durban Jahr
Laiv-område og transport/logistikk Lars Male Hartviksen
Økonomi Torgeir Hoffmann
Mat/Losji Lise Hamre

Webmistress Sist endret 22. mars 2005

Publisert 19. juli 2009 16:55 - Sist endret 25. juli 2009 21:57