01

Publisert 6. juni 2009 19:59

Nordmenns tannhelse varierer kraftig, blant annet avhengig av hvilken aldersgruppe de tilhører. Men tannhelsen har bedret seg over tid i flere grupper. Samtidig finnes det ikke god nok kunnskap om tannhelsen til mange grupper i befolkningen. Dette kommer fram i en fersk rapport fra Folkehelseinsituttet.

Publisert 19. apr. 2009 15:14

Hjemmeprodukter ødelegger emaljen din.

Hjemmeprodukter som skal gjøre tennene hvitere svekker tannemaljen. Det viser en ny studie ved Ohio State University, melder Science Daily. Forskerne mener produsentene bør sikte på å lage varer som ikke har denne bivirkningen i framtida.

Publisert 6. apr. 2009 13:13

Endelig er den her.... påsken, den tiden av året hvor 80% av Norges befolkning flytter til fjells i en ukes tid. Nypreparerte alpinbakker, klisterføre, afterski, appelsiner, Kvikklunsj, hyttekos, krimbøker, er bare noen av de få tingene som lokker oss nordmenn bort fra vår travle hverdag. Heldigvis gjelder jo dette også oss tannlege/tannpleierstudenter og OF vil derfor ønske alle sammen en riktig god påske! 

Publisert 2. apr. 2009 12:31

Vert og Vertinne i år, Arnstein V07 og Helle V08, ønsker med stor glede å invitere til en heidundranes start på 17 mai dagen med nydelig gourmetfokost og tihørende drikke. Vi møtes til en brusende fordrink på geitmyra kl 8:30 og sitter som i fjor på langbord i kantina. Der blir det pils, akevitt og annen alkohol -holdig eller -fri drikke og masse mat i alle slag. Vi har ønsker om å gjenta suksessen fra i fjor hvor tilsammen 109 stk satt samlet og hadde det storartet. Det har etterhvert blitt en flott tradisjon! Så er du i oslo 17. Mai er det ingen unnskyldning for ikke å komme på myra og dele formiddagen med medstudenter. Regner med at vi er ferdig ca kl 11 og alle kan gå hver til sitt. Prisen i år er satt til 120kr for studenter og 140kr for andre som selvfølgelig også kan medbringes. Betaling bør betales til kullkontakt snarest og samles så inn av Arnstein og Helle på Myra og PK. forløpig er ingen frist satt, men det vil komme flere mail. MVH 17 Mai-komiteen

Publisert 9. mars 2009 17:16

Ved å drive stort og å bruke tannleger fra blant annet Polen håper Norges første lavprisklinikk for tannpleie å kunne tilby langt lavere priser enn andre tannleger kan i dag.

Publisert 23. feb. 2009 10:45

Departementet fastsetter priser på tannbehandling. Bare én av fire tannleger følger takstene.

Publisert 10. feb. 2009 18:13

Tannlegestudentene ved Universitet i Oslo sliter med å få nok pasienter å trene på til studentklinikken sin.