Bilder fra Mastodontballet!

Her er bildene fra årets flotte Mastodontball.

 

 

 

På vegne av det høye Ridderskap vil jeg takke Odontologforeningen, dets Vertskap og ikke minst ballkommiteen for et særdeles flott og storslaget Mastodontball. Hele arrangementet bar preg av nitidige forberedelser og planer. Samtlige dekorerte av Ordines Equestres Maiestatis Mastodontis som var tilstede koste seg storligen og mente at årets Mastodontball var et av de bedre. Flotte lokaler, god mat og feststemte studenter ga den rette stemningen for et vellykket ball.

 

Ved årets ball kom H.M. Mastodonten med en beretning om rikets tilstand:

Efter at Hans Majestet har slumret på sitt tilholdssted i 2 1/2 år, haver hans Majestet endelig fått ristet av seg støvet og haver ikke befølt seg vel før i de seneste dager.  Et blaff av dvalen Han hadde i Novembris da Han formådde at noe skulle skje. Intet skjedde og Hans Majestet fryktet at den gemene Hob hadde glemt og gjemt hans minne. Hans Majestet gikk derfor fortvivlet og i dyp usikkerhet i dvale. Imidlertid, et Mastodontball cum Decorationer kvikker opp, og i dag er Hans Majestet i storligen form og hilser alle sine tro Undersaatter og den gemene Hob med en salig hikken.”

 

H.M. Mastodonten hadde og besluttet at det skulle forfremmes personer fra den gemene Hop:

            Hans Majestet Mastodonten be-ærer i denne kummerlige og nedrektige tid den gemene Hop med sitt nærvær, idet han, for den gemene hop usynligen, svever over får-samlingen. Dog trods tidens mørke og menneskenes u-får-dragelighet har Hans Majestet formedels omseggripende søken i det fåre-liggende materiale funnet

            3 personer, der grunnet sine overordentlige innstatser er verdige til å forfremmes fra den gemene Hop til Riddere i Hans Majestets høie Ridderskap. Man må ha for øyet at de mål Hans Majestet haver lagt til grund for sine vurderinger er stedse konstante selv om hopens nivå er storligen variabel. Som et synligen tegn på Hans Majestets bevåkenhet har det behaget Ham at late sitt utrykkede billede bæres frem til skue for får-samlingen.

 

 

 

 

Følgende personer ble opphøiet i fra den gemene Hop:

            Cand.odont Magnus Gunnar Paulsbo

            Stud.odont Fredrik Maastad

            Stud.odont Ingunn Texmon

 

            Det høye Ordenskapitulum haver funnet Dere verdig at opphøyes til Ridder med følgende hilsen:

Grundet Deres Helt Overordentlige store Innsatser for det Odontologiske Miljø og engasjement på Gedemyrene, utført med stor Entusiasme og Humør, har Dere vært til Inspiritation og Glæde for Den Gemene Hob der i særdeleshet frekventerer Odontologforeningens Faciliteter og Evenementer. Til Tider har det vært både Motvind og Motbakker men mangt et Prosjekt har kommet på Plass som følge av Dere. Deres Innsatser har satt sine Spor både på Facultatis Odontologia Osloensis og blant den gemene Hob.”

 

De dekorerte representerer en over 80 år gammelt tradisjon, men det er dere studenter som bærer tradisjonen videre. Vi i H.M. Ordenskapitulum takker dere studenter for at dere fremdeles gjør dette!

 

Med storligen Hilsen

 

Stig Heistein

Storkansler 

 

Publisert 24. mars 2009 09:53 - Sist endret 11. juni 2009 10:29