Tannlegehytta

 
Tannlegehytta

 Tannlegehytta eies av Odontologforeningen (OF) og ligger ved Blankvann i Nordmarka. Hytta er i laftet tømmer og inneholder en koselig peisestue, spisestue, 3 sovesaler med tilsammen 55 soveplasser, badstu/dusj, utedo og et fint kjøkken med kjøleskap, kaffetrakter og komfyr. Det er fine turmuligheter i området og sommerstid kan man bade i Blankvann som ligger ca 200 meter fra hytta.

Utstyr på hytta
Kjøkkenutstyr, vaskemiddel o.l. finnes på hytta. Sovepose, håndklær, ved og toalettpapir må medbringes. NB: det er IKKE er oppvaskmaskin på hytta. Vær også oppmerksom på at selv om kjøkkenet er godt utstyrt er det dessverre  ikke nok tallerkener/glass osv til det antallet personer hytta egentlig har plass til (55).

Adkomst
Det er ikke lov å kjøre bil til hytta/i Nordmarka, noe som gjør det hyggeligere og tryggere for alle turgåerne.
Den fineste veien du kan ta inn til hytta går fra Frognerseteren stasjon på Holmenkollbanen (T-bane nr. 1). Følg skilt mot Tryvannsstua og videre til Blankvann. Ved å ta til venstre like etter Blankvannsbråten (mot Kobberhaugen), kommer du opp på kollen bak Blankvann hvor hytta ligger. Du finner skilting underveis (Totalt ca 2 timer). Se kart over denne veien eies av Odontologforeningen (OF) og ligger ved Blankvann i Nordmarka. Hytta er i laftet tømmer og inneholder en koselig peisestue, spisestue, 3 sovesaler med tilsammen 55 soveplasser, badstu/dusj, toalett og et fint kjøkken med kjøleskap, kaffetrakter og ny komfyr  mm. Det er fine turmuligheter i området og sommerstid kan man bade i Blankvann som ligger ca 200meter fra hytta.

 

Det er også mulig å gå fra Sørkedalen skole. Følg skiltingen til Studenterhytta. Ca. 150 m før Studenterhytta går det en bred sti opp til venstre. Følg denne ca. 1 km. Det er skiltet til Tannlegehytta. Se kart over denne veien

Utleie
Det er 20 års aldersgrense for å leie hytta, men utover det kan alle leie den såfremt den er ledig.
Reservasjon kan gjøres ved å sende en mail til tannlegehytta@yahoo.no.

Priser for utleie og overnattinger:
3.500kr per døgn.
Priser for tannlege- og tannpleierstudenter ved UiO: 100,- per pers per natt. Maks pris for hel helg er 2000,- totalt.
Hyttestyret forbeholder seg retten til å fakturere straffegebyr ved manglende rengjøring (2.000kr) og ved hensetting av søppel i og rundt hytta (5000 kr).

I den siste tiden har vi opplevd noe hærverk fra leietakere og presiserer at hvis vi oppdager hærverk må dette erstattes.    

 

Publisert 6. okt. 2010 09:34 - Sist endret 25. jan. 2017 22:47