English version of this page

Velkommen til Studentorchesteret Biørneblæs

Biørneblæs under spilleoppdrag for barnehagene 13. mai 2016.

Studentorchesteret Biørneblæs er for tiden det eneste Studentorchesteret ved Universitetet i Oslo som holder til på Campus Blindern. Selv om vi er et studentorchester rekrutterer vi stadig ikke-studerende, så ønsker du å å spille, eller å lære og spille, musikk og ha det gøy på en gang er vi nok stedet for deg! Vi er en "Forening For Alle"!

Biørneblæs 2021 (Korona-informasjon)

Våren 2021 blir litt annerledes den og, men vi prøver så godt vi kan å ha normal aktivitet - selvsagt i tråd med regler og anbefalinger.

Kort forklart:

  • For tiden har vi øvinger (med veldig god avstand) som vanlig hver torsdag fra 18-20 på trappen på nedsiden av Fysikkbygget.
  • Det er åpent for alle nye som vil spille med oss, er du interessert så send oss en mail (klikk her):=)

For en mer utdypende forklaring om oss i koronatiden 2020/2021 kan du lese her


Vi spiller sammen hver torsdag i vår egen orchestergrav i kjelleren på Fysikkbygningen.
Høres dette ut som noe for deg, les mer om å bli med oss her!

Lurer du på noe som helst, Kontakt oss på Epost eller ring oss på tlf: 22857912 (Torsdager 18-22)


Opplev Biørneblæs nå

Bli med

Studerende og ikke-studerende som ønsker å spille med Biørneblæs er hjertelig velkomne! Tidligere musikalsk erfaring er hverken et krav eller en ulempe, og vi har tilogmed instrumenter til låns.

En enkel måte å bli med på er å komme på en av øvingene våre, torsdager klokken 19.00.

Om det virker litt skummer å bare dukke opp, eller du lurer på noe som helst er du hjertelig velkommen til å sende oss en Epost eller å ringe oss direkte i Orchestergrava (torsdager fra 18.00) på tlf: 22857912

Finn oss

Å finne frem til orkestergrava, rommet vårt i fysikkbygget kan være litt vanskelig. Derfor har vi laget en kort video som raskt viser vei

Internasjonalisering

Biørneblæs har de siste årene blitt en veldig internasjonal forening, nesten 1/3 av våre medlemmer er utvekslingsstudenter. I dette kartet har vi markert (i grønt) hvilke land vi har hatt medlemmer fra de siste to årene.