Referater 2002

Referater fra URL-møter 2002

Referat fra generalforsamlingen våren 2002
21. februar 2002 | 7. mars 2002 | 10. april 2002 | 24. april 2002 | 7. mai 2002 | 11. juni 2002 | 25. juni 2002 | 13. august 2002

Referat fra generalforsamlingen høsten 2002
24. september 2002 | 8. oktober 2002 | 22. oktober 2002 | 5. november 20023. desember 2002


Referat fra URL-møte 21. februar 2002:

Tilstede: Karoline
Meldt frafall: Even, Elin S.

Even og Karoline ordnet med tilgang til URL-kontoen. Det er ikke mulig for foreninger å få brevgiro.

Karoline ble lei av all reklamen i postboksen og leverte slipp om reservasjon mot reklame.

Miniliven blir torsdag 7. mars. Even skriver plott i löpet av helgen og det blir planleggingsmöte torsdag 28. februar.

 

Karoline holder sykveld mandag 4. mars.

Even-velger-filmen filmkveld blir tentativt 12. april. Det er koseligere å ha filmkveld hjemme hos noen, så vi satser på det istedenfor å leie lokale.

Det passet fint for Eilev å ha foredraget sitt på en onsdag. 3. april er foreslått, og det burde gi oss nok tid til å forberde og reklamere.

Overlady befaler at alle i styret som ikke kommer på et möte må si ifra.

Det er oppservert at möte-referatene kommer noe sent, og penneförer bes forbedre seg litt på akkurat det punktet.

Da Overlady hadde vondt i hodet og hadde ventet siden kl. 16, og ingen var der 18:20, hevet hun mötet og dro hjem.

Karoline
Overlady

Topp


Referat fra URL-møte 7. mars 2002:

Tilstede: Karoline, Even, Bjørnar, Elin og Elin (og Anne etterhvert)

Post: Brev fra banken ble overrakt Even

  1. Korsettsykveld
    Det blir en generell korsettsykveld (ikke bare for rennesanseprosjektet) tirsdag 9 april. Sted og nøyaktig tidspunkt er ikke avgjort ennå, men vi kommertilbake til saken.
  2. Sykveld
    Neste sykveld blir 19. mars hos Elin Sjølie. Møt opp, alle sammen!
  3. Taskekurs
    Taskekurset blir neste onsdag (den 13 mars) kl 17.30, i Rom. Dette må blæstes skikkelig, Karoline blæster på lista, Elin S på laiv org. Alle deltakerne må ta med papp, saks og nåler, hvis de har.
  4. Minilaiv
    Minilaiven arrangeres torsadg 14. mars, og blir helt sikkert veldig bra! Karoline, Even, Elin, Elin, Anne, Bjørnar og Geir blir i hvert fall SIS (kanskje kommer det flere også), mer røpes ikke her av hensyn til potensielle spillere.
    Dette må også blæstes, Elin S på laiv org, Anne på URL-lista og Even Elin E og Bjørnar møtes på mandag for å klistre plakater. Alle er selvfølgelig velkomne til å reklamere hvor de vil.
  5. Eventuelt
    • Vi vil ha en URL-dessertdag! Hvis vi klarer å finne noen med et stort kjøkken til rådighet satser vi på 1. mai som en dag til eksperimentering med sukker og sjokolade.
    • Det bli magedansøvelse hos Elin S tirsdag kl 18, det er også åpent for folk som ikke har vært med på kurs. Si i fra på forhånd om du kommer!

Elin E
Pennefører

Topp


Referat fra URL-møte 10. april 2002:

Tilstede: Karoline, Elin E., Birger, Even
Even fører referatet, fordi han hadde en kulepenn
Det var ingen som hadde med godt

  • Karoline fikk dessverre ikke sjekket posten, det var stengt da hun kom kl. 1730.
  • 1. mai blir dessertdag. URL samles et egnet sted med kjøkken og lager sjokoladeretter:)
  • Det var spørsmål om vi ikke skulle revurdere møtedagen URL har valgt (onsdag). Hvis det skulle være en dag i uken der flere av styret (inkludert Karoline) kunne enn onsdag så kunne det være lurt å flytte møtet til denne dagen. Styret tar opp dette internt.
  • Det ble bestemt at vi skulle gå tilbake til å ha regulære sydager 1 gang i måneden. Det er vært litt høyere aktivitetsnivå i URL i det siste i forhold til hva som er avslappende og komfortabelt, så vi roer ned tempoet litt. Det er selvfølgelig fullt mulig for de som har lyst til å arrangere ting utenom de faste arrangementene å gjøre det!.
  • Neste sykveld blir 29/4 hos Even (i den ideelt sett ferdig oppussede leiligheten). Vi starter kl. 18, og holder på så lenge folk gidder. Tema denne kvelden er korsett, men alle er velkommen, og det er lov å sy på hva som helst. De som ikke har noe særlig kostyme oppfordres på det sterkeste til å komme, det vil bli gitt hjelp til helt sånne basic ting nemlig:)
  • Det blir Hurleturl 23/5, opp i skogen ut og grille. Elin Enger er litt ansvarlig for dette, men kan delegere.
  • Det blir nytt møte for arrangørene av 123-liven mandag 15/4 kl. 19 hos Karoline. Valg av sted kan ha litt å gjøre med at alle ville se den nye valpen...
  • Det ble vedtatt å gjøre mer for å få med "ny-urlerne", det ble foreslått å sende ut "beroligende" mailer til blant annet de som er med i Grurl slik at de tør komme på sykveldene våre og sånt:)
  • Det blir URL-øl på Kilkenny neste onsdag 17/4 for de som har tid og anledning. Starter sånn i 18 tiden og henger rundt så lenge folk orker:)
  • Even har fått mail fra Astrofestivalen. Der blir det fortalt hvor mange romvesner som trengtes, og hvordan postene skulle legges opp. En egen mail vil bli sendt til listen om dette.

Even
Hadde kulepenn

Topp


Referat fra URL-møte 24. april 2002:

Tilstede: Even, Birger, Magnus og ElinE

  1. Sykveld
    På mandag, 29. april blir det sykveld hos Even. Den er åpen for alle, spesielt nye urlere som syns de trenger hjelp med sying. I tillegg kommer det i hvert fall tre korsettsyere, og en ullgensersyer.
  2. Grilling
    Det blir grilling 23 mai! Alle krysserfingre og tær og håper på fint vær.
  3. URL til StarWars
    Torsdag 30. mai drar vi for å se den nye StarWars-filmen. Da er forhåpentlig- vis billettene fått vanlig pris igjen, og det blir lettere å få plass. I mellomtiden må alle øve seg på å sette opp sånne fletteruller...
  4. Astrofestival
    Even har hatt kontakt med astrofestivalsjefen og fått avklart en del ting. Mer om dette følger i egen mail (Even!). Vi bobler over av entusiasme og har så mange ideer at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av dem alle sammen.
  5. Det var fint vær så alle sammen dro hjem for å sitte på verandaen.

Elin E
Pennefører

Topp


Referat fra URL-møte 7. mai 2002:

Tilstede: Even, Karoline, Elin E og Siri (en liten stund i alle fall)

Post: Vi har fått brev om vi vil endre det som står om oss i forelesnings- kataloge, men fristen har dessverre gått ut. Vi har også fått et brev TIL Forberedende fond for skjærsilden, det sendte vi i retur. Og så har vi fått reklame, selv om vi har sagt at vi ikke vil ha det.

  1. Astrofestivalen
    Biørneblæs vil være med på astrofestivalen, og har fått beskjed om å spørre oss om tilatelse. Vi vil gjerne ha dem med, og ser frem til mangefotete, gul-grønne ailiens. Eller Biørneblæs med masker...
  2. Hurletur
    Hurleturen blir flyttet til tirsdag 21 mai. (Fordi Elin E som skal være ansvarlig ikke kan torsdag 23.) Vi kjøper engangsgriller, ketsjup o.l, mat må man ha med selv. Det blir sikkert veldig gøy, og kanskje vi finner hurlen også (det gjorde vi ikke i fjor).
  3. TV
    Mandag 20. begynner Buffy på TVNorge. Styret gleder seg til det.
  4. Kinotur
    Torsdag 30. mai skal vi på StarWars-tur!
  5. Referat fra sjokoladedagen
    Dagen var veldig vellykket, og det er fremdeles igjen sjokolade. Mer utførlig referat blir sendt ut siden.
  6. Øltur
    Vi skal ha minst en ut-og-drikke-øl(-eller-cider)-tur til før sommerferien.
  7. Styret til neste år
    Folk bør allerede nå begynne å tenke på hvilket verv de vil ha til neste år. Husk: De mest populære vervene går fort!

Så ble møtet hevet, og vi gikk over til å planlegge Britannia 123. (Dette blir bare så bra!)

Elin E
Pennefører

Topp


Referat fra URL-møte 11. juni 2002:

Tilstede: Elin E., Karoline

Post: Regning fra posten for postboks

Regningen var for hele 2002, for fem brukere og en veldig masse penger. Tallknuser bes se paa den forrige regningen vi betalte og finne ut hvor mye vi betalte, for hvor lenge etc., og sammenligne med denne foer vi betaler.

Siste URL-moete dette semesteret blir tirsdag 25/6 og vil bli holdt paa Killkenny. Mer informasjon om dette vil komme senere.

Tingene som ble glemt igjen hos Karoline sist sy-moete ligger naa i URL-skapet i VB.

Karoline
Overlady

Topp


Referat fra URL-møte 25. juni 2002:

Her, endelig og svært forsinket kommer referatet fra URL-møtet som ble holdt på Kilkenny.
Møtet var først og fremst for å planlegge den forestående miniliven vi skal ha i samarbeid med fysikk-foreningen.

En representant fra fysikkforeningen (Anette) var tilstede for å koordinere.
Det ble drukket en del cider og liknende før vi kom i gang med møtet, ikke at referatet bærer preg av det selvfølgelig. Det ble drukket en god del cider underveis også...
Ting som var innlysende og briljant logiske da de ble skrevet ned, ser av en underlig grunn ikke slik ut i skrivende stund, men jeg regner med at den oppvakte leser allikevel får med seg essensen av våre utlegninger.

Tilstede: Anette Lauen Borg, Anne I, Birger, Ragnhild, Nikki, Dag, Elin E, Bjørnar, Elin S, Karoline, Even + en god del andre som ikke huskes...(beklager)

  • Fysikkforeningen skal ha en "Ringenes Herre"-fest som semesterstarts"opplegg". Dette skal skje 29. august. I den forbindelse vil de gjerne ha med oss på å arrangere en minilive med samme tema.
  • Anne vil være uforpliktet til selve arrangementet, men låner gjerne ut stash.
  • Det var spørsmål om URL kunne tenke seg å lage et lite reklamestunt på Frederikkeplassen, ha noe stand /fake slosskamp eller liknende. Dette blir opp til det nye styret som skal velges. URL kommer uansett til å dele ut løpesedler/henge opp plakater og annonsere på nettsiden slik som vi pleier når vi arrangerer minilive.
  • Britannia 123 blir en kjempekul live, de som ikke skal være med kan angre!.
  • Omsider vedtok vi at vi liker fysikkforeningen og at cider er godt!
  • Dry Blackthorn rocker!
  • Miniliven bør være ferdig til kl. 20 seinest, deltakerne kan egentlig møte opp sånn i 18 tiden, i og med at vi ikke trenger å ta hensyn til transport opp til Sognsvann denne gangen. Det er en fordel om de som arrangerer stiller opp litt før selvfølgelig, sånn i 17-tiden for eksempel...
  • Vi må koordinere reklame av arrangementet med fysikkforeningen.
  • Må skrive at Anne kan, har lest, noe stygt om meg, jeg har ikke lest Bonytt, kommer med vise og kloke betraktninger...Sikkert noe om shabby chic
  • (Siden som følger er etter alt å dømme et kart over forslag til løype for miniliven... faktisk ganske mange forslag, sett fra forskjellige retninger, i tillegg til at noen har tegnet en liten kanin i det ene hjørnet).
    Essensen ser ut til å være:
    Løypa starter på den siden av fysikkbygningen som er vendt ned mot Majorstuen, derfra går deltakerne i en bue ned over bakken og ned til stien som går på nedsiden av bygget nærmest NRK. Derfra går de ned på parkeringsplassen nedenfor ZEB og geologi bygget, og derfra på baksiden av geologi og til plassen foran Fysikkbygget der Fysikkforeningen har satt opp grillene sine.
    Det var en rekke forslag til hva de kunne møte på veien, men basis ideen er at vi bruker et standard minilive opplegg, men lagt til Tolkiens verden.

Ny referent (da den gamle ikke så ut til å makte oppgaven, og Elin E, viss oppgave det var å føre referat, nå var ankommet):

  • URL skal ha lær å sette opp håret kurs.
  • Anne vil ha flere teite spørsmål på jobben.
  • Anne er politisk ukorrekt, hun kjenner ingen homser eller negre.
  • Elin E kjenner en som har skiftet kjønn.
  • Så slo vi ut håret.
  • Anne vet forskjellen på is og amøbe.
  • Is-krig!!!
  • 21:00, Anne påsto hun ikke hadde sagt noe stygt hele kvelden.
  • Stor diskusjon om hvorvidt man har 1, 1,5 eller 2 mellomrom etter punktum. Overlady sier det er 1,5 og blir rundet av til 2!. Forslag til vedtak: 1 1,5 og 2 Kompromiss på 1,5. Tenker vi sier 1, jeg
  • 1 måned og 5 dager til psykoprofessoren pensjonerer seg.Hurra!!!
  • Elin S tilbyr seg å være Magedansesjef til neste semester.
  • Anne tilbyr seg å være Webmistress hvis ingen andre insisterer, men uten møteplikt. Det husker jeg ikke (Webmistress' anmerkning)
  • Even er aldersløs, han er bare søt.
  • Anne kjeftet på de som satt ved nabobordet å røyket.
  • Ren. Pro. Opd: (?)
    = Renessanseprosjektoppdatering
  • Forslag: renessansejurlebord, lov til å komme fra fjerne strøk.

(Her er det et kollaps i referatføring, og ikke så lenge etter gikk de fleste hjem)

Even/Karoline

Topp


Referat fra miniliveplanleggings-møte 13. august 2002:

Tilstede: Even, Sonja, Kjersti, Ragnhild, Jeanette, Tadeouz, Elin, en hel mengde andre og Fysikkforenings-Anette (De som føler seg glemt kan si fra til meg, så blir de også inkludert i referatet!)

  1. Oppmøtet på møtet
    Oppmøtet var fantastisk! Styret vurderer å kalle alle arrangementene våre noe med "Ringenes herre"- heretter.
  2. Tid og sted.
    Årets minilaiv blir arrangert i samarbeid med Fysikkforeningen i forbindelse med deres Ringenes herre-semesterstratsfest, og vil derfor foregå i og rundt Fysikkbygningen på Blindern (og ikke i skogen ved Sognsvann) den 29. august. Vi prøver å få til to puljer, oppmøte henholdsvis kl fem og kl seks. Alle medvirkende (SIS, IS osv) møter kl fire.
  3. Vi vil være....
    Alle sa noe om hva de ville spille og IS-roller ble fordelt.
  4. Plott
    Vi lagde et plott som passet til rollene... Plottet ble bra, og vi (prøvde i hvert fall) å ta høyde for at det kan komme flere spillere enn vi er vant til. Alle bør derfor også ha i bakhodet at vi kan trenger flere kostymer enn vi pleier.
  5. Vi mangler fremdeles
    En slapp, piperøykende menneske-ranger
    Et parti orker ( Vi har et par stykker, men det hadde vært veldig fint med en stor, stygg og noenlunde enhetlig flokk. Mer info om dette vil antagelig følge)
    Spillere! Man behøver ikke være fysikkstudent for å være med.
  6. Ekstra godbiter
    URLere som har vært med på minilaivarrangering slipper gratis inn på festen etterpå, og det kommer til å være premie for beste kostyme...

Elin E
Pennefører

Topp


Referat fra URL-møte 24. september 2002:

Tilstede: Even, Ragnhild, Elin E, Birger og Ivar (Kjersti meldte forfall per SMS tre sekunder før møtet begynte)

  1. Astrofestival
    Even jobber hardt, og planleggingen av URLs deltagelse på Astrofestivalen 2002 går bra. Vi har sju romvesener som ser ut til å være i gang med arbeidet. I tillegg har vi fire funskjonærer som skal gjøre forefallende arbeid, men ikke trenger kostyme. Fotosjeson til klistremerker blir i Fysikkbygningen på Blindern, 1 okt kl 20.
  2. Regnskap
    Even har jobbet hardt med dette også, regnskapet er nesten ferdig, men noen ting må konfererers med Karoline som var regnskapsfører semesteret før. Uansett har vi lite penger og må søke om midler fra SiOs Kulturstyre (dette skyldes hovedsakelig en viss brannalarm). Elin skaffer søknadsskjema.
  3. Yndlingskostymefotokveld
    Hos Even lørdag 28/9 kl 3-6, Huldreveien 5 b(?). Even sender ut veibeskrivelse, ta med deres beste kostymer og bli foreviget!
  4. Postbankkonto
    Even har jobbet med dette også! Å få foreningskonto i Postbanken er lett, alle som skal ha tilgang på kontoen møter opp i banken med legitimasjon, og det holder. Ragnhild, Even og Kjersti får dette gjort før neste møte.
  5. Bilder til webside
    Vi mangler bilder av noen av de nye i styret. Nikki, Tadeusz og Solveig bør derfor skaffe noen bilder av seg selv snart. Å møte opp hos Even på lørdag er en fin måte å gjøre det på!
  6. Nøkkel
    Even vil ha referatført at han har gitt sin postkassenøkkel til Ragnhild som skal gi den til Kjersti ved første anledning.
  7. Program
    Det er vanskelig å lage program mens flesteparten av styret mangler, men vi fyller ut det vi kan:
    En kostymesykveld den første uka i hver måned.
    Jurlebord 30/11, (Ringenes Herre theme?)

Og så hevet vi møtet!

Elin E.
vikarierende referent

Topp


Referat fra URL-møte 8. oktober 2002:

Tilstede: Ragnhild, Elin E., Even, Kjersti og Rasmus. (Men han gikk for å spille rollespill før det var slutt)

Før møtet kunne settes uttrykte Primadonna sin misnøye over at det var kjøpt kjeks og ikke bamsemums. Dette understreket hun flere ganger ved å spise kjeks.
Imens vervet Rasmus to medlemmer og Primadonna nålebant og Elin strikket.

Vi savnet noen av styremedlemmene på møtet. Even ringer Nikki. Det ville være veldig fint om de i styret som ikke kunne komme ga beskjed på forhånd, det gir oss færre "lure-på-hvor-folk-er-rynker" i panna. Neste møte er forøvrig 22. oktober i foajeen i VB, som vanlig.

URL har ikke hatt noen sykvelder i år, og det er på høy tid med en igjen. Derfor blir det spontant en hos Kjersti i morgen, onsdag 9.10. Veibeskrivelse kommer i egen mail.

Skotsk filmdag, som skulle vært 26.oktober, er flyttet til 17. november. Mer info kommer senere.

Primadonnas mange avsporinger og den lange smurfediskjusjonen er forøvrig fornøyelige allegorier ingen av oss vanlig dødelige er kloke nok til å fatte.

Even skal søke om pengestøtte til Url når han får de riktige papirene av Elin E. Dette skal de ordne sammen snart.

Even og Ragnhild skal lese gjennom info og skjema om foretaksnummer.
Even, Ragnhild og Kjersti skal gå på posten sammen en dag og fikse bankkontoen slik at url får en foreningkonto med nettbanktilknyttning.

Sykvelden i november blir hos Even tirsdag 7.11.

Så vidt vi vet ligger kulissene til LOTR-jurlebordet trygt nå. Maten på jurlebordet blir organisert etter samme modell som i fjor, alle tar med noe og vi lager koldtbord. Men man må gi beskjed om hva man tar med så vi ikke ender opp med 23 sjokoladekaker. Eller enda verre, ingen sjokoladekaker... *grøss*

Primadonna hevet møtet.

Kjersti

Topp


Referat fra URL-møte 22. oktober 2002:

Tilstede: Elin E., Solveig, Ragnhild, Nikki, Sonja, Anette, Rasmus, Tadeusz og Kjersti.
Even hadde hjernerystelse og var lovlig unnskyldt til ikke å komme.

Vi ventet på Anette som skulle komme og fortelle spennende planer for køen til Ringenes Herre. Imens fortalte Ragnhild oss at OYO har "kjøpt" køen. Ganske villt å kjøpe en kø.....

Anette kom og fortalte oss hemligstemplet informasjon om køen i frognerparken, b.la at det skal bygges opp et vertshus, et hobbithull og diverse annet moro. Sonja forslo en lite laiv for køliggerene.
Vi delte møtet i to slik at køplanleggerene kunne diskutere i fred. Vi andre som ikke hadde til eller mulighet til å være med på moroa fortsatte URL-møtet.
Primadonna ble veldig fornøyd da hun fikk sjokolade av Tadeusz. Hun har lest gjennom brønnøysundpapirene og mener det blir mer jobb for url enn vi kan ha nytte av det. Pengene fra Astrofestivalen blir ordnet på annet vis, og saken blir tatt opp igjen hvis det blir nødvendig.

Vi diskuterte Hyperion. Rasmus kommer med mer info innen neste møte, slik at vi kan vurdere om vi ønsker at URL skal være medlem.

Jurlebord.
Bestemt at url står for brød, smør, evt.passende velkomstdrikk og noe pappservise til de som glemmer å ta med eget spiseutstyr. Vi trenger en matansvarlig som kan koordinere hva folk tar med slik at det blir litt variasjon på koltkordet. Hvis noen noen har lyst til å ta på seg ansvaret kan de sende en mail til undertegnede. Det er en ganske grei oppgave, ta i mot beskjed om hva folk vil ha med for å spise, og gi tilbakemelding hvis det blir overvekt av en type mat.
I år blir det fullt røykeforbud inne. Vi vil helst ikke se noen brannbiler, selvom det er falsk alarm.

Det er forresten Nemisignering 11.november! Jippi!!! Nikki er velinformert.

Neste møte er tirsdag 5.11 hos Even, som kombinert urlmøte og sykveld. Jeg beklager datofeilen i sist referat.

Vi brukte neste en time på å komme gjennom dette, og etter det var vi så slitne at vi prøde om koden til skapet virket (det gjorde den) og gikk hjem.

Kjersti

Topp


Referat fra URL-møte 5. november 2002:

Tilstede: Even, Anne, Birger, Sonia, Nikki, Elin E., og Kjersti

Even hadde en agenda. Og ikke nok med det, men han har hatt en agenda alle de andre møtene og vært så diskret med den at ingen har lagt merke til det!

  1. Regnskap
    Even lovet oss at regnskapet snart er ferdig. Han mangler bare bilaget til de 2000 siste kronene. Dette er sannsynligvis betalingen for leie av RF-kjelleren til jurlebordet i fjor, og skal sjekkes opp mot regnskapet for forrige semester. Regnskapet må for øvrig være ferdig til 25.november, ettersom dette er fristen for å søke pengestøtte.
  2. LOTR-kø
    URLs oppdrag i køen, både laiv og skolespill ble svært vellykket. En kjempetakk til de som var med, det er flott at URL er aktive! Muligens kunne skolespillet bli et fint underholdningsinnslag på jurlebordet, om de involverte har tid og lyst.
  3. Skotsk Filmdag
    Filmdagen er fortsatt 17.november, i stua til Anne og Birger. Blåmaling blir utdelt i døra, og folk oppfordres til å ta med egne rutete pledd og kilt.
  4. Jurlebord
    30.november i RF-kjelleren.. Ta med mat til et felles koltbord, URL skaffer brød og smør.
    Ansvarlige:
    Nikki ­ overansvarlig, skal også registrere påmeldinger etc.
    Kjersti ­ matansvarlig, alle melder på e-post kjeruud@hotmail.com hva slags mat de kommer til å ta med
    Even ­ tar seg av betaling, andre penger og kontakt med RF.
    For at det skal bli minst mulig jobbing på hver, møter hele styret klokka 12, 30. november for rigging av dekorasjoner etc. Til dette trenger vi også glade frivillige sånn at det blir meste mulig kos og minst mulig bråk på hver....:)
    Styret (og de glade frivillige må også bli igjen og ryddde etter jurlebordet.
  5. Eventuelt
    URL bør ha en felles tur for å se To tårn, for eksempel i januar en gang.

Etter dette spiste vi mer ostepop, mer bamsemums (som Even fant på et hemmelig lager) og en pizza Even hadde stekt i 55 minutter. Merkelig nok var den ikke brent.

Sonia lærte å strikke både rett og vrangt, Elin heklet på et sjal og strikket røde sokker, Even mekket litt på romvesenkostymet sitt, og ellers løste vi verdensproblemer i ekte url-ånd.... ;)

Kjersti

Topp


  • Referat fra URL-møte 3. desember 2002:

    Tilstede: Ragnhild, Njål, Nikki, Even, Ivar, Rasmus og Kjersti

    Vi ventet på Even
    Vi ventet på Even litt til og spiste bamsemums
    Even kom!
    Even gikk igjen (for å hente filmer til astrfunksjonærene)
    Even kom tilbake og Ragnhild, Ivar og Kjersti fikk tildelt film, bok om verdensrommet og lakrispastiller som takk for insatsen som funksjonærer på astrofestivalen. Nikki nektet å smake på lakrispastillene fordi de innehold minst 7 ulike E-stoffer.

    Primadonna trakk fram en fantastisk agenda. Even hadde også en agenda og var faktisk respekløs nok til å si sine punkter før primadonna fikk sagt sine. Vi snakket litt om gutten til Even og Anette. Navn er alltid spennende og etter å ha hørt hvilke navn som er aktuelle stemte styret for Sverre. Conan ble nedstemt. Det har forresten barnets mor allerede sagt nei til.

    1. Postbanken.
      Even fortalte at han, Elin S og Karoline hadde vært en tur i Postbanken for å overføre LAIV-kontoen fra Sonja og ham til Elin og Karoline. Dette var ikke helt enkelt da personen bak skranken var litt treg og Sonja burde ha vært med ettersom hun har tilgeng til kontoen. Urlstyret fattet vedtak på at Laiv-kotoen kan overføres fra Even og Sonja til Elin S. og Karoline. Kjersti skriver en fullmakt som kan vises til banken.
      På dette tidspuntet viste Nikki igjen sin genialitet ved å spørre hvorfor det ikke Elin og Karoline kan opprette en ny konto i deres navn, så kan den gamle avsluttes ved leilighet. Dette er muligens enklere ettersom det krever koordinasjon av to mennesker i steden for fire.
    2. Kørapport
      Styret leste gjennom kø-rapporten fra LOTR-køen og fant ut at url har ingen problemer med å godkjenne at denne blir gitt videre. Den trenger bare en liten språk-vask. Dette tar Even seg av en av de nærmeste dagene.
    3. Oppsummering av jURLebord.
      Til tross for endel knoting og stress på forhånd ble ikke jurlebordte så ille likevel. Det virket som om alle hadde det fint, det var masse god mat, flinke magedansere og hysterisk skuespill. Vi diskuterte ymse ting, og erfaringprotokoll kommer når sekretæren får knotet alt ned.
    4. Post
      Ragnhild hadde vært en tur i postboksen. Even fikk et brev fra banken, og vi leste gjennom hva som står om oss i forelesningskatalogen. Det erhelt akseptabelt, men det står ikke noe om sjokolade der! Dette må endres til neste semester.
    5. Resten av semesteret.
      det neste som skjer dette semesteret er filmvisning av Ringenes Herre, den utvidede utgaven i samarbeid med Tolkienforeningen, tirsdag 17.12. Sett av dagen! Sonja kommer mer info senere. Neste møte over jul er Gen.fors Tirsdag 21.01.03 i foajeen på VB
    6. Neste semester.
      Neste semester skal vi kose oss, spise masse sjokolade, se film, ha hyggelige sy-kvelder med masse te, og kanskje vi burde gjennomføre den lenge forslåtte turen til Freia. Det kan aldri bli nok sjokolade.
      Vi trenger som alltid endel nye styremedlemmer til et nytt semester, særlig en stø og pålitelig eller i allefall hyggelig kasserer til å overta etter Even. OG en viktig ting. Når nye skal overta verv som kasserer er det fint o den gamle kan instruere den nye litt og hjelpe til i starten. da vil alt gå mye lettere.
      I tillegg trenger vi en person som faktisk studerer på blindern som kan være "Blindernkontakt", dvs skjekke post og ellers holde styret informert om hva som skjer rundt omkring.

      På dette tisdsunktet måtte Even løpe, Rasmus gikk for å spile rollespill og vi ble enige om at møtet kunne heves så snart Primadonna hadde fått den nakkemassasjen Njål hadde lovet henne.

    Kjersti

    Topp

Av Even, Elin, Karoline, Kjersti
Publisert 11. juni 2009 15:13 - Sist endret 29. nov. 2011 09:39