Referat HS-møte 20.10.15

Tid: 17:00

Sted: Kontoret, Rom 120 VB

 

1 GAI/GAR/GAD

Innkalling godkjent.

Referat godkjent.

Dagsorden godkjent.

Kate, Oda og Eivind gis talerett.

 

2 Oppdatering grupper

2.1 Formann: Hvordan skal vi bruke internsiden på facebook? Dette tas opp siden det foreningen kan være vanskelig å skille mellom hva man sier som vervhaver, og hva man sier som privatperson. Vi kommer frem til at man som vervinnehaver i toppen av posten skal presisere om man poster som innehaveren av sitt verv, eller om man poster som privatperson. Posten skal også «pinnes/festes». Det skal også skrives på både norsk og engelsk. Hva slags ting skal man kunne promotere på internsiden? Blæstsjef setter at man kan poste ting som ikke krasjer med realistforeningens arrangementer. Det presiseres at invitasjoner til vorse/nach før/etter arrangementer er greit, så lenge dette presiseres.

 

2.2 Kjellermester: Vinsmaking har byttet dato til 11. november. Melder at november blir en våt måned. Vi har opphold i kjelleren til klokken tre på Høstpølse.

 

2.3 ØU-leder: Har lært bankbilag bedre. Skal fikse litt fra forrige øu-leder. Har fått arvtager. Nattsafe-avtalen løper snart ut. Formann tar opp nattsafe-problematikken i Cosa Nostra.

 

2.4 Internansvarlige: Alle arrangementer de har holdt har gått fint. Har et film-arrangement i morgen. Planlegger Ringenes Herre- maraton i desember. Sjekker is-arrangement på frogner-stadion. Blir star-wars arrangement med biblioteket i desember. Dette planlegges sammen med biblioteket og Gard.

 

2.5 Blæst: Banneret er oppe. Vurderer om banneropphenging er noe regi bør ta seg av. Fredrik ønsker å stille som blæstsjef. Plakatmaking ser ut til å bli nede på Villa Eika. Alt er i boks fremover.

2.6 Fag: Har fått Langtangen til pub med professor 18. november. Har også fått med flere andre professorer. Er mathjam dagen før, og Tverrologen dagen etter.

 

2.7 Sekretær: Har gjort lite pga. sykdom.

 

3 Budsjettrammer

Har tatt utgangspunkt i sist det var Biørnegildet, både rammebudsjett og resultatregnskap. Har også justert i forhold til hva vi har brukt av midler i 2015.

Kjellermester ønsker å øke internfestbudsjettet. Forslag om å sette de foreslåtte budsjettrammene men å flytte 15000 kr til sosiale goder. Driftsresultatet settes da til 0 kr.

De endrede budsjettrammene godkjennes ved akklamasjon.

 

4 Eventuelt

 

4.1

Arrsjef har trukket seg. Hører med én arrmester om denne har mulighet til å ta litt mer ansvar ut semesteret.

 

4.2

Se punkt 4.1 i referat fra 10.11.15.
 

4.3 Sympa

Folk i hovedstyret har blitt fjernet fra interne@rf.uio.no. Kjellermester ønsker å legges inn igjen. Formannsender mail til Listemester.
Det diskuteres om sympa skal flyttes til EDB.

 

4.4 Medlemmer

Vi har 1169 medlemmer dette semesteret ( dette er uten livsvarigge medlemmer

Vi regner med å få flere medlemmer på Las Vegas. 

 

    Publisert 12. nov. 2015 14:42 - Sist endret 12. nov. 2015 14:48