Referat HS-møte 13.10.15

Sted: Kontoret, rom 120 VB
Tid:17:00


1 GAI/GAD/GAR
Innkalling godkjennes
Flytter punkt 4 til å bli punkt 2 i dagsorden. Dagsorden godkjennes.
Referat godkjennes.
Simen og Eivind får talerett.


2 Vakt
En vakt har blitt fysisk (gjentatte ganger) og verbalt (med drapstrussel) angrepet av en gjest på fredagspub. Vaktsentral og politi ble tilkalt. Enighet å utestenge ham fra alkoholbaserte arrangementer. Diskuteres om gjesten skal utestenges i ett år, eller på livstid.


Votering på:

Skal gjesten utestenges som medlem og fra alle arrangementer med alkoholservering på livstid? 

eller

Skal gjesten utestenges som medlem og fra alle arrangementer med alkoholservering ut neste kalenderår (ut 2016)?


Det stemmes.


Enstemmig vedtatt at: gjesten utestenges som medlem og fra alle arrangementer med alkoholservering på livstid.


Kjellermester og Vaktsjef informerer vakter og skjenkemestre.
Formann og sekretær sender ham en mail og et fysisk brev.
EDB ser på hvordan man gjør dette i forhold til meldemskapsdatabasen.


3 Oppdatering grupper
3.1 Vakt: Har blitt to fler. Jobber med rekruttering av to til. Skal på etasjeansvarligkurs. Det diskuteres om det er mulig med case-trening i førstehjelp og mulige hendelser.


3.2 Arr: Hyttetur: Har fått klager på for få plasser. Forslag til neste arrsjef – burde få hovedstyret på våren til å sette dato og bestille hytte, slik at vi sikres den hytta vi vil ha. At det kan være lurt at hytteturdato settes på konstituerende HS-møte for høstsemesteret. Oktoberfest gikk bra. Arr har lyst til å arrangere en ekstra internfest. Ønsker at det ikke nødvendigvis må være på en lørdag (mange lørdager som er opptatt).


3.3 Blæst: Har fått én ny blæster. Hadde blæstmøte i går. Vansker med å skrive ut plakater da den printeren vi har pleid å bruke er nedlagt. Ser ut til at vi nå må gå til Reprosentralen. Dette er dyrere. Blæstsjef skal få tak i et prisoverslag. Formann hører med de på neuf om hvordan de gjør dette. Arrmester hører om hun kan gjøre det på skolen sin. Banneret henges opp etterpå. Diskuterer om vi skal lage en ny «internplakat». Må være obs på å spørre alle som er tydelige på bilder om det er greit.


3.4 Kjellermester: Er ølsmaking i dag med Nøgne Ø. Anbefaler neste høsts kjellermester å ikke selge like mye øl neste oktoberfest. Alt annet er i orden. Det planlegges en vinsmaking i november. Ringneskontrakten skal oppdateres og det blir avholdt ølskole med Ringnes i november.


3.5 Regi: Har en del å gjøre denne uka. Driver med reparasjoner og slik. Har fått opp projektor og lerret. Har fungert bra i baffeluka. Har kjøpt oss led-strips til dansegulvet. Snakker med biblioteket om permanent lampe i foajéen. Har en søknadsprosess opp mot kulturstyret for ny konsert PA. Ønsker dette på plass før Gildet. Har fått lånet et demo-PA til Las Vegas. Skal lage en guide til KS om hvordan mikrofon og anlegget bak baren funker.


3.6 Fag: Må flytte dato for neste Pub med professor. Tverrologen ble avlyst pga. Uforutsette hendelser. Prøver på nytt den 19. november. Realfrokost på torsdag. Mandag om to uker har Tekna frokostseminar 8-10, som er åpent for alle. Har hatt mathjam samtidig med ares. Dette
gikk fint. Mathjam vil gjerne ha arrangementet hos oss én gang til. Vi har blitt kontaktet angående arrangement med naturvernforbundet.


3.7 Formann: Intet nytt å melde.


3.8 Sekretær: Nøkler: Vi gjør om depositum for nøkler til at man betaler 200 kr hvis man mister nøkkelen. Vurderer hvorvidt det skal bestilles opp flere 65-nøkler. Jobber med tilganger i forhold til vaktsentralen. Er i gang med forberedelser til generalforsamling


4 USIT

Blir gjennomført den 23. oktober. Blir gratis pizza. Er blitt gjort om til et fagarrangement.


5 Eventuelt
5.1 Generalforsamling: Vi må legge frem et budsjett. Dette ordnes til neste møte om en uke. Alle gruppene må legge frem en beretning.

Publisert 25. okt. 2015 00:20