Referat HS-møte 23.04.15

Dato: torsdag 23. april

Tid: kl 17.00

Sted: På kontoret. Rom 120 VB

 

 

1. GAI/GAD/GAR

Innkalling godkjennes.

Dagsorden godkjennes.

Referat godkjennes.

 

 

2. Oppdateringer fra styrene

 

2.1 Arr: Hytteturen gikk veldig bra. Vi skal ha holdt oss innenfor budsjettet og bør ha gått i ca. 0.

 

2.2 KS: Hadde skjenkekontroll på fredag som gikk bra. Var på ølmesse i går. Mulig vi får ølsmaking med Ego bryggeri. De kan også brygge eget øl til oss. Noe å tenke på til Biørnegildet? Kafé: Har vært litt frafall av frivillige i kaféen. Det er baffeluke neste uke. Har fått forespørsel om vi kan koke kaffe til et arrangement for biblioteket neste semester.

 

2.3 Fag: Har arrangert MathJam. Var greit oppmøte og trivelig stemning. Var Realfrokost i dag tidlig og vi hadde akkurat nok bacon. Bacon fra hyttetur ble lånt til realfrokost. Kom mindre enn det står på facebook. Fag har kjøpt inn brus for fakultetet. Dette må faktureres. Økonomisjef hjelper med dette. Det arrangeres dialog i kjelleren etterpå i samarbeid med BFU og Tverrologen. Har fått forespørsel om presentasjoner på pub 22. mai: skal vi gjøre dette? De må være ferdig til halv sju, men vi kan åpne baren en time tidligere. Vi skal egentlig ha tropisk aften denne kvelden. Flytte tropisk aften til 5 juni.

 

2.4 Økonomi: Har skjedd lite siden sist. Fører bilag som vanlig.

 

2.5 Regi: Har avviklet Venture-cup på ifi. Har hatt to hektiske uker. Uglebo har ikke hatt oversikt over hva de treger til konsert i dag. SVFF har også leid utstyr i dag, men de vet hva de skal ha. Ser ut til at det blir rolig frem til sommerfesten. Driver og skriver rekrutteringsmail.

 

2.6 Sekretær: Jobber med referat fra generalforsamlingen.

 

2.7 Formann: Har søkt 9999 kr fra aktivitetsmidler til ny projektor. Hjelper til der det trengs i gruppene. Jobber med UiO sommerfest.

 

3. Vurdering Genfors:

Fra Gunvor til Gunvor: sjekk hvem som skal velges. Etter samtale med desisjon så trumfer lovene innkalling. Revisjonsutvalget skal ha tilsendt regnskap 3 uker før generalforsamling. Vi var ferdig i god tid i år. Er fornøyd med dette. Bør vi ha diskusjon av lovendringsforslagene en Mandag før generalforsamling, slik at de som ikke har vært med på diskusjonen kan få oversikt? Rette opp Ursus Minor og fikse stolen til neste generalforsamling.

 

 

4. 16.mai galla:

Vi har fått invitasjon til galla fra DNS. 2. stk. Har fått forespørsel fra SPF om vi kunne investere i billett. Vi kan gi en av billettene til Alexander på vegne av SPF. Gir skjenkemester den andre. Ev. Bjørnegildesjef. Må svare innen 1. mai!

 

 

5. Hva skjer fremover?

Vi begynner å nærme oss slutten av semesteret. Ramser opp hva vi har planer om.

 

 

6. Eventuelt

 

6.1 Internfest 9. mai: EDB tar ansvaret for festen.

 

6.2 Alle må pushe UiO sommerfest i gruppene sine.  

 

    Publisert 28. mai 2015 12:39