HS-møte 12.02.2015

Sted: Kontoret
Tid: 19:15


 

1 GAI/GAD/GAR

Ok!

 

2 Oppsummering grupper

Arr: Hytte er booket til hyttetur, det er «all good». Det har ikke skjedd noe annet siden sist møte. Det blir arrmiddag, kos og rydding på søndag med Regi. Fastelavensboller kommer. Internmiljøtiltakene går dårlig, null engasjement fra noen, men arrsjef

KS: Ikke utvidet område på pub til pub. Går bra i baren, vi har hatt det vanlige. Det var «insanely» travelt på gründerskolegreia, prøver å unngå gjentakelse. Nøgne Ø-kjølern dævva. Funkegreia fungerer ganske bra, men glemte detaljen med at folk kan komme. Fått en del nye funker, har dekket nesten hele semesteret. Øl-kurset gikk bra.

Regi: Utleie tikker og går, store og små. Forbereder oss på Uka. Skal planlegge bootcamp. Nye funker har mye å gjøre, så trenger mer rekruttering, ordner seg. Vårtaco er 25. april, vintercocktail gikk bra.

Det kommer lerret i foajeen, og prøver å få fastmonterte lysbommer.

Fag: Har hatt pub med professor og realfrokost, det gikk bra. Petter Bøchman er vinglete, og får ikke satt av en dato. Han vil kanskje prate om scenobiologi. Panikkhjelp neste uke. Norsk Astronautisk Forening skal ha generalforsamling i aud 2, og foredrag etterpå.

Blæst: Har blæstet, har hatt litt trøbbel med plakatopphengere som ikke har hengt opp, Olav har hengt opp «sjøl». Skal hjelpe til med å promotere «Grønn Sone».

Økonomi: Skulle ha pils på fredag. Bilagsføringskurs på Mandag. Prøver å heve autogirogrensa hos Vectura, de vil ikke ha mer penger. Noen bilag har forsvunnet, må finne ut eventuelt skrive dem på nytt. Vurderer å utnevne purremester.

Annet: Vaffel og vitenskap er i boks, vi skal levere 120 vafler hver fredag morgen.

3 Opplæring økonomi/budsjett

  Done, budsjettmøte førstkommende søndag klokken 18:04.


 

4 Eventuelt

-UiO festival 25. april. Vi har nok ikke kapasitet til å ta to store utleieoppdrag i ett semester. Kan ikke bidra i samme skala som i fjor, bør holde oss i VB. Kan klare konsert i VB. Uklart om vakt har kapasitet og/eller er gira. Jeanette tar prat med Gøril, kan ta et møte.

-SP debatt. 20. mars, vil vi det? Dette blir før quiz, debattstart 17:00 elns. Vi kan diskutere om det bør holdes i foajeen? Vi får pushet med øl i kjellern.

-Danskebåt «Noen» i RF må ta ansvar for å samle inn navn, internansvarlig tar ansvaret. Skikkelig kosetur. Første helgen i mai.

-Internfest Arr tar den, 28. februar. 60-tallstema. Ida Marie tar ansvar.

-Uskrevne regler Vi promoterer ikke konkurrerende arrangementer, dvs. som skjer på samme tid som RF-arrangementer. Olav modererer RF-facebooksidene.

-Tegnetirsdag Tirsdag førstkommende, prøver å designe plakater, f.eks. til inngangspartiet til kjellern. Primært for blæstgruppa, men alle interne er velkomne.

-Grønn sone Tirsdag førstkommende klokken 09:00, Knut Mørken, mattehjelp. Ønsker å bytte navn. Det blir dritbra frokost.

-Nattkino
Info fra CN: Det aller enkleste er å skaffe rettigheter via MPLC, de dekker de fleste av de store filmselskapa. Utover det må man fjerne finne ut hvem som er distro i Norge via f.eks. filmweb.no, og så eposte dem. MPLC tar typisk rundt fem hundre for ei visning, mens andre kan variere fra gratis til 5000 (!) i mi erfaring. Det hender NFI eller NFK har rettigheter til norske filmer, men veit ikke helt hvordan de opererer med noen som ikke er en filmklubb.
MPLC har kommet under NFK-fana de også. Da må vi kanskje bli en filmklubb? Ellers kan vi jo høre med dem om det går an med noe annen årnings.

-Engelske arr En del interne utvekslingsstudenter kommer på quiz og andre steder, bør ha quizer på engelsk. Bør være mulig å holde quiz på engelsk.

-HMSopplæring Utsettes til Gunvor er med på HS-møte.

-Korkonsert 21. mars Promotering, afterparty i kjellern til 12:00. Eigil er på saken. Må se på vakt og KS, om de har kapasitet.

-Promotering Fag Vi bør ta en diskusjon på hva som er gjort riktig med promoteringen av de siste fagarrangementene, de har gått veldig bra. Folk i HS må invitere folk til RF-arrangementer.
Pub med professor 90 oppmøtte (100 på attending)
REALfrokost 50 oppmøtte (90 på attending) 

Publisert 4. mars 2015 21:17 - Sist endret 4. mars 2015 21:37