HS-møte

Referat fra HS-møte 30.09.11

Møtet starter 14:25

Tilstede: stian, christian s, christian b, ingrid, ida (øu), sivert, kine (fag), jeanette

Innkalling, referat og dagsorden godkjent.

Oppdatering fra styrene:

- Blæst
Blæstet for Story Musgrave, panikkhjelp og las vegas. Kunne vært flere på story musgrave, men timinga var uheldig.

- KS
KM kunne ikke ha KS-møte, men KS tok møte likevel og oppkalte safen etter KM. Har bestilt nye pilsfat. Onsdagspub er ingen stor hit, men det kan være pga obliguke. Det forslås å bare selge flaske/boks-øl fordi anlegget er teit. KS tar vareopptelling på mandag.

- ØU
Har litt å ta igjen, men styrer og ordner. Skal ha ØU-middag i november.

- Arr
Jobber med las vegas i kveld. Har kjøpt nytt elvis-kostyme. Fått godkjent blindernkjeller'n til nach etter høstpølse. To nye arrfunker.

- Fag
Story Musgrave foredrag gikk bra, passe mengde folk. Panikkhjelpen på tirsdag gikk bra.

- Regi
Litt utleie og slikt. Momsen og slikt er sjekket og ok. Vi har fått noen penger vi ikke vet hvor kommer fra, ØU skal sjekke opp.

- Sekretær
Frustrert over at vi ikke får kopipapir av noen. Ellers har lite skjedd.

- Formann
Sendt søknad om vakthold. Levert balanseregnskap til kulturstyret, har ikke hørt noe etter det. Skal på DNS-galla i morgen.

Galla SVFF 8.okt
Formann har sendt mail og sagt vi sender 2stk. Stian og Jeanette drar.

xbox-kveld
Stian snakker med KS eller noe. HS er i utgangspunktet positive.

Paintball
Stian tar noen telefoner og avklarer med internansvarlig om de skal ha pizza+film for interne.

Rave
SVFF vil ha rave med oss, og de vil vi skal fikse vakthold og regiting. Vi er positive til festen, men vil ikke betale for regi. Jeanette snakker videre med SVFF.

Maskeradeball
Fått penger av kultyret, ikke av frifond (skal klage). Vors i ringneshallen, håper å invitere ca. 100 stk til det. Det vil bli en liten avgift for å være med på mottakelsen. Har ballroom, skal ha møte og fikse kontrakt. Leiebeløp på 50,000 pluss moms, må inn innen 18.oktober. Skal søke RF om underskuddsgaranti, sender med budsjett og slikt da. Ordner med band og slikt. Skal kontakte DNS og høre om nach kan være der. Skal snakke med fotoklubben om fotobooth. Biørneblæs skal spille. Forhåpentligvis blir kostnaden 375 kr, eventuelt 390 kr. Ikke-studenter må betale 450 kr. Jonathan Feinberg fikser info og påmelding på RF sine nettsider. Innen 13/14.oktober skal alle invitasjoner være ute. Samme dag er det åpning av observatoriet - RF burde sende noen (hører med UiO200).

Forikålaften
Kan bli problematisk, må bevisstgjøre pampene på at dette skal være alkoholfritt. Alternativt kan vi ta fra internbudsjettet eller ta penger for at folk skal være med. Formann snakker med pampene.

Ukesmail
Mandag, onsdag, fredagspub med quiz, ursi canantes, biørneblæs, pizza&film? Stian snakker med internansvarlig.

Ymse:

Faglig arrangement på kveldstid
Fag vil gjerne arrangere noe faglig for å bringe studentene nærmere forelesere og ansatte. Kanskje ha debatt, noe ala REAL-frokost. Kanskje på onsdager. Studentparlamentet kan kanskje hjelpe oss med kontakter og blæsting. Det er ønske om å prøve dette én gang før vi flytter tilbake til kjeller'n. Det foreslås samarbeid mellom gruppene i RF for å få til dette.

Styringsgruppa VB, Ida orienterer om møtet
Tror regi-ting ordner seg i VB. Kabling til auditoriumene ble fjernet før oppussing, men det er ingen post i budsjettet for å fikse dette igjen. Det ser ikke ut til å bli penger til overs, så det gamle blir mest sannsynlig innstallert igjen. Stian og Christian tar dette til Realistlista.

RF sin forsikring i puben
Vi må huske å si opp aktuelle forsikringer når vi flytter tilbake til kjeller'n.

Møtet heves 15:35

Av Stian Lågstad
Publisert 10. okt. 2011 10:35 - Sist endret 10. okt. 2011 10:37