HS-møte

Referat fra HS-møte 09.09.11

Møtet starter 16:20

Tilstede: stian, christian s, christian b, ingrid, jeanette, sivert

Innkalling, referat og dagsorden godkjent.

Oppdatering fra styrene

- Regi
Har kjøpt gjerder, så nå slipper vi å leie fra neuf. Men det er ønske om at Regi ikke skal ha noe å gjøre med gjerdene. Biblioteket har fremmet ønske om at Regi skal skaffe seg utstyr til streaming o.l. slik at regi kan ta oppdrag fra biblioteket. Sivert forteller at slikt utstyr koster mye penger, og at de da må ha en slags garanti for at det blir lånt ut.

- Arr
Hatt møte med arrmesterne og fordelt ansvar. Har booka storefy til generalforsamling. Har booka SL til Story Musgrave sitt foredrag. SVFF er ikke interessert i å arrangere Las Vegas med oss, ser ut til at det blir arrangert på Anestesien med Medicinerforeningen. Dato blir satt til 30.sept. Det foreslås også å ha Las Vegas på Neuf, men arrsjef tenker Anestesien er greit. Vi skal også arrangere Rave-party med SVFF i november (dato uavklart).

- Fag
Fagsjef er ikke på møtet, men har oppdatert på mail.

- Blæst
Har hatt blæstmøte og fått hengt opp plakater. Har fått flinke funker.

- KS
Vanlig pub-drift, ok omsetning. Har ikke hørt noe fra internansvarlig om det ønskes sprit til internfesten 10.sept.

- Sekretær
Har snakket litt med Brit Heidi om status innflytting kjeller'n. Vi får ikke ha semestersluttfest der, og heller ikke julebord. Vi får kanskje ha semesterstartfest i kjeller'n. Ble henvist til Unni Bingen og venter på svar. Har ellers gjort småtterier. Sekretær bes om å mase litt på å få flytte inn i kjelleren tidligere.

- Formann
Har snakket med fysikkforeningen og fått lånt blindernkjelleren til vors for gamle interne til internfesten 10.sept. Vi får låne lerret til valgvake mandag. Har ryddet litt i mailinglistene (sympa). Har kjøpt kjetting til å sikre de nye gjerdene.

Opprydding anti
Vi har veldig mye rart på anti, og mye er sikkert unødvendig. KS vil ha mer gulvplass. Det er ønske om å ta en ordentlig opprydding, men vi må være forsiktige med at vi kan miste lagerplass hvis det ser ut som om vi ikke trenger det. Det snakkes også om at HF skal ut av sin del av anti og at biblioteket og RF skal få dele det området. Hvis det skjer, så ønsker regi å ommøblere hele anti.

Gulv kjelleren
Stian har snakket med brannasvarlig og fått beskjed om at det er retningslinjer for gulv: malt betong eller vinylgulv. Stian bes om å hente priser på all slags gulv (dvs vinyl, teppegulv og malt betong).

Brønnøysund
Det er søkt om ny skjenkebevilling med Ida Marie Johannessen som Daglig Leder. Det foreslås å utsette oppdatering av brønnøysund til skjenkebevillingen er i boks slik at det ikke blir problemer med søknaden.

Regler for taxi hjem etter jobbing
Dersom det fortsatt går kollektivtransport innen rimelig tid etter at man er ferdig med å jobbe, får man ikke dekket taxi. Hvis kollektivtransport ikke er mulig fordi man jobber sent kan man få dekket taxi inntil 200 kr. Sjef for aktuelt styre godkjenner bilaget.

Ymse

Gjerder: Vi har ikke noe sted å ha gjerdene våre, de er foreløpig plassert bak VB. Hvis Teknisk Avdeling ikke lar de stå der foreløpig vet vi ikke om noen annen løsning enn å legge de i kjelleren. Muligheten for å leie ut gjerdene vurderes: vi tror folk heller vil låne fra oss enn Neuf.

Julebord: Vi må finne lokale.

Internasjonalt kranførerkurs: Vi solgte 3 øl og delte ut 4 øl til quiz-vinnerne, men vi fikk noen nye interne. Stemninga var litt laber, så det foreslås ting for å gjøre det internasjonale kranførerkurset bedre neste år: ikke ha brus, ha med fadderne, etc.

Vasking av t-skjorter: Ingrid lurer på hvor hun skal få hengt opp 50 t-skjorter til tørk, men kjellermester fikser vasking.

Møtet heves 17:30

Av Stian Lågstad
Publisert 16. sep. 2011 17:08 - Sist endret 16. sep. 2011 17:12