Nye nettsider

Odontologforeningen fikk sine første nettsider 15. august 2000. Vi syntes det var på tide å bytte ut det gamle med noe nytt og er i dag stolte av å kunne presentere OFs nye nettsider. De vil forhåpentligvis bli oppdatert enda hyppigere med nyheter fra fjern og nær samt bilder fra alle OF-arrangement.

Slik så altså de gamle OF sidene ut

Som nevnt over startet vi opp med nettsider høsten 2000. Fokus har vært lagt på god dekning av alle OFs arrangement samt hyppige oppdateringer. Dette har gitt resultater i form av mange leste sider. Vi har pr. i dag over 17000 leste sider hver måned og har nærmere 400 000 leste sider siden september 2001 (da statistikken startet).

Fra det gamle til det nye

Sidene våre har ikke vært særlig vanskelige å oppdatere, men ikke idiotsikre. Det er en av grunnene til at vi bytter til et helt annet konsept for publisering av nyheter og "dagen derpå" bilder. Vi kan nå også ekspandere redaksjonen som har ansvaret for å legge ut nyheter.

Arkivet

Selv om vi legger om sidene vil alle nyheter og bilder som allerede er publisert være tilgjengelig. Alle gamle nyheter finner dere også i arkivet vårt. Disse nyhetene er fra de gamle OF-sidene og vil ikke oppdateres mtp. lenker (dvs. de lenkene som står på disse sidene vil ikke fungere lenger).

Alt er enda ikke på plass

Dere vil merke at alt er enda ikke på plass. En del sider vil ikke fungere den første uken samt de fleste av bildesidene vil være ute av funksjon. Vi har også opprettet en egen sangside der alle Odontolog-sangene etterhvert skal samles. Vi satset på hjelp fra Harald Ulvestad til dette da han har planer om å gi ut Dento Canto II i samarbeid med OF neste år i forbindelse med jubileet (OF blir bla 95 år).

Publisert 13. des. 2004 13:34 - Sist endret 12. jan. 2009 15:25