Den Semesterlige Hyttetur

Det er atter en gang tid for Menageriets semesterlige hyttetur, og tradisjon tro tar vi turen til Blåhaug Speiderhytte igjen. Som vanlig blir det middag fredag og lørdags kveld, brett- og kort-spill, bål, drikking og ikke minst god stemning. Er du ny student på UiO er det også en super mulighet for å bli kjent med masse andre folk!

[PÅMELDING]
Påmeldingen vil komme opp ganske snart, og turen koster 150kr (eller 160kr for ikke medlemmer). Det er også mulig å være frivillig på Chateau Neuf, og få turen gratis (se påmelding). Kan du bare delta en kveld, er det også mulig å melde seg på for kun en av kveldene.

https://skjema.uio.no/hyttetur-h17

[TRANSPORT]
Det blir felles avreise for de som ønsker, klokken 16:10 ved T-banestoppet "Blindern" (rett bortenfor kjemisk). Møt helst opp 10min før, slik at man rekker å organisere seg før avreise. Deretter tas banen ned til jernbanetorget, hvor man finner bussterminalen og tar 550 ruta 16:30 til Brokkenhus, hvor man går resten av stykket opp mot hytta (tar ca 30min å gå fra holdeplassen på god vei). Dersom man ønsker å møte opp på bussterminalen, eller å ordne transport selv er det også helt OK!

[PAKKELISTE]
* Sovepose + pute (det finnes madrasser der)
* Hodelykt
* Innesko/ullsokker (kan bli kjølig på gulvet)
* Klær, gjerne ekstra skift
* Toalettsaker, håndkle etc
* Noe godt å drikke og muligens snacks om du vil ha litt eget (men vi skaffer chips og sånt)
* Godt humør!

Publisert 22. aug. 2017 10:32 - Sist endret 27. okt. 2017 13:44