Årsrapport 2007

En liten oversikt over hva URL gjorde i 2007

Ekstraordinær generalforsamling
28. jun. 2007 16:00 - Foajeen på Vilhelm Bjerknes hus, Blindern
Da URL holdt på å avgå med døden i 2007, bestemte Anette og Lise seg for å kalle inn til ekstraordinær generalforsamling for å finne ut hva som skulle skje med foreningen. Generalforsamlingen resulterte i et nytt styre og nye aktiviteter i 2007.
Se referatet fra ekstraordinær generalforsamling for flere detaljer.

Innkjøp av overlockmaskin til Kostymeworkshopen
URL har kjøpt inn overlockmaskin til kostymeworkshopen og har nå mulighet til å låne utstyr til sykvelder. NB. utstyr lånes kun ut til URL-arrangementer, ikke til enkeltpersoner.

URL-stand på foreningsdagene og minilaiv 23. august
Foreningsdag 13:15 - Frederikkeplassen
Minilaiv kl 17:00 - Vilhelm Bjerknes hus på Blindern (Sognsvann)
(Klippet fra referatet 28. august:)
Martine, Sveinn, Anette og Lise deltok på foreningsdagen og sto på Frederikkeplassen der de delte ut flyere til unge og håpefulle.
Vi delte bord med en yoga-forening. Bordet var litt inneklemt og usynlig, det var ellers lite folk og lite interesse å merke fra studentene.

På minilaiven var det bedre. Vi hadde fire spillere innkludert Anna som er gammel urler. De fikk utdelt kostymer og roller som yngre alver før vi kjørte opp på Sognsvann med bilen til en av de nye spillerne.

Der møtte de unge alvene Anette som spåkone, Rasmus som gammel talatrengt alv, Lise som kremmer med et brett fult av humbug, Sveinn som den sorte ridder som ble så flau over å miste skatten han voktet at han bare forsvant.

De unge alvene fant raskt ut hva de trengte og for at laiven ikke skulle være over med det samme, fikk vi hjelp av Ole som gammel alv og konfronterte de unge alvene som en gjeng gamle alver som ville ha Rosvannas notater som de hadde funnet i den sorte ridders kiste. For å gjøre en kort historie enda kortere: Etter å ha plumpet litt, sloss litt, tatt gissel og overfalt hverandre, fikk de unge alvene igjen tak i notatene, og vi dro samlet til stranda der vi grillet pølser og spiste sjokolade.

Vi var enige om at det hadde vært en bra dag.

Lise tok med alle kostymene hjem og vasket dem. De er nå tilbake i skapet.

Utlån av kostymer
Vi fikk to henvendelser for kostymeleie. Vi kom frem til at kostymene kan lånes ut til en billig penge, men at vi bør ta et høyt depositum for å sikre at kostymene kommer til rette igjen.
Leien ble satt til 25,- per plagg og depositumet på 100,- per plagg.
Kostymene ble leid ut og kom tilbake som lovet.

Kostymeworkshop
9. sep. 2007 13:00 - Aud 3 på Vilhelm Bjerknes hus, Blindern
(klippet fra referatet 11. september:)
Teknisk avdeling var behjelpelige med lån av auditorium og det var allerede låst opp da jeg kom til stedet. Det eneste var at kortet mitt ikke ville åpne ytterdøren på VB da jeg kom, selv om jeg var blitt lovet tilgang, men en telefon til teknisk løste problemet.
Vi hadde også litt problemer med transport av utstyr, men Anette fikk løst også disse vanskelighetene i siste liten. Neste gang bør bilproblemet være løst lenger tid i forveien.
Vi bør se på litt mer reklamering for neste kostymeworkshop og stæsjmarkedet. Kanskje poste en event på Facebook.

Kostymeworkshopen var ellers vellykket. De som kom fikk hjelp til å sy kostymer til Barghestens hode og virket fornøyde.

Stæsjmarked og kostymeworkshop
24. sep. 2007 17:00 - Aud 3 på Vilhelm Bjerknes hus, Blindern
(klippet fra referatet 9.oktober:)
Markedet må vel anses som vellykket, siden det var mange selgere og mange besøkende. Det var også mange innom sykvelden og de fleste sydde på kostyme til Barghestens hode.

Barghestens hode
Arrangørene av Barghestens hode fikk pengestøtte fra URL og arrangerte laiven som en URL-laiv.
Klippet fra referatet 9.oktober:)
Laiven ser ut til å ha vært vellykket, økonomisk gikk den med et lite overskudd. Arrangørene glemte imidlertid å få meldt deltakerne inn i URL.
De vil derfor sende epost til deltakerne i ettertid for å be dem melde seg inn elektronisk (medlemsavgiften var inkludert i laiv-avgiften). Det var omtrent 24 spillere på laiven.

Generalforsamling
25. sep. 2007 17:00 - Foajeen på Vilhelm Bjerknes hus, Blindern
Det viktigste som ble bestemt på Generalforsamlingen var endring av vedtektene. Endringen står beskrevet i referatet fra Generalforsamlingen 25. september 2007.

Sykveld og hatt- og stav-workshop
2. des. 2007 14:00 - Hjemme hos Anette
(klippet fra referatet fra møtet 4. desember:)
-Anette sydde og malte på kostymet sitt til JURLebordet.
-Herman sydde vest
-Martine sydde veggteppe med stjernebilder av perler og gulltråd. Etterpå sydde hun på en sort djevelbamse som helt sikkert blir kjempekul og som vi vil se bilde av når er klar.
-Anette malte Slytherinbanneret. Hun fikk det vanskeligste banneret og det kjipeste stoffet å male på.
-Etterpå overførte hun Ravenclawmønsteret fra Lises mal til stoff.
-Lise malte Huffelpuffbanneret og skal male ferdig alt vi ikke rakk + kanting og oppheng hjemme hos seg.
Vi hadde det veldig hyggelig, var flinke og effektive, men tiden gikk fra oss.

Medlemsmøter
2. jul. 2007 16:30 - Frederikkeplassen
13. aug. 2007 16:45 - Foajeen i Vilhelm Bjerknes hus på Blindern
28. aug. 2007 17:00
9. okt. 2007 17:00
23. okt. 2007 17:00
6. nov. 2007 17:00
20. nov. 2007 17:00
4. des. 2007 17:00

JURLebord
15. des. 2007 16:00 - Hjemme hos Lise på Lambertseter
Jurlebordet ble arrangert i god Hogwartsstil pyntet med hogwartsbannere og magieffekter. De 9 magikerne som var til stede hygget seg med god mat og hyggelig selskap. I det hele tatt var det et vellykket arrangement selv om gjestene måtte hjelpe med rigging i forkant da Lises symaskin hadde vært slem og forsinket henne med forberedelsene. Se bildene som er lagt ut under URLs bildegalleri

Av Lise
Publisert 9. okt. 2009 12:40 - Sist endret 29. nov. 2011 09:39