Referater 2003

Referater fra URL-møter 2003

Referat fra generalforsamlingen våren 2003 | 4.februar 2003 | 18. februar 2003 | 4. mars 2003 | Sykveld 8. mai 2003 | 13. mai 2003 | 27. mai 2003 | hURLetur 28. mai 2003 | Referat fra generalforsamlingen høsten 2003 | 2. september 2003 | 16. september 2003 | 30. september 2003 | 11. november 003 


Referat fra URL-møte 4. februar 2003:

Tilstede: Ragnhild, Njáll, Rasmus, Karoline, Nikki, Even, Mikael (forsinket)
Kjersti har meldt frafall

Møtet startet.

1. Det første som skjedde var at man fikk en diskusjon om hvem som skal svare på hvilken mail i styresammenheng.
- Sekretær skal svare på arrangementer og møtehenvendelser.
- Økonomiansvarlig skal svare på alle de økonomiske spørsmålene
- Sekunda tar seg av øvrige mail.
Ta av medlemmer som ikke lenger sitter i styret.

2. Skapbetaling gjøres av vår alles kjære husmus. Vi prøver å få tømt skapet til Anne og prøver å få tak i to skap. URLs bøker skal oppholde seg hos Primadonna.

3. Anne Innes vil ikke lenger være webansvarlig. Løsningen er at den nye webansvarlige blir Karoline. Det vil ta noen uker før alt er i orden.

4. Sykveld hos Ragnhild blir torsdag 06.02 klokken 18.00 i Bergrådveien 7a på Tåsen
pga av alt for treg sekretær kom ikke denne meldingen ut i tide. Beklager dette så meget.

Torsdag 20.er det Empire sykveld hos Karoline, adressen kommer senere.

På dette tidspunktet begynner savnet etter bamsemums å melde seg. Og ingen har, men vi blir reddet av en Pokemon elskende skummel fyr og takker han for redningen, men han er og blir skummel.

5. Vi trenger et Genforsreferatfor å ordne kontoproblemattikken. Dette skal gjerne være litt mer seriøst enn det orginale. Dette er en jobb for sekretæren. I denne trenger det å stå at hvem som nå er økonomiansvarlig og hvem som er leder.

6. Neste punkt er at Nikki får lov til å ødelegge en valgfri hånd hos Njáll blekkspruter, om hun skulle få lyst til det. Dette fordi man kun trenger en hånd for å skrive et referat.

7. Laivkontoen avvikles og ny oppføres og pengene overføres til denne.

Nok en gang dukker den skumle pokemon skikkelsen opp og legger fra seg en pose Bamsemums, om vi synes han var skummel før er han enda skumlere nå. Styret vedtar bak husmusas rygg at det sikkert er husmusas venn.

8. Forslag på nye håndarbeidskvelder og kurs dukker opp. Bla.a. Lærtaskekurs og Nålebindingskveld hos Ragnhild, sikkerhet og dato blir ikke bestemt.

9. Laiven Britannia 456 diskuteres, men uten at noe særlig blir bestemt med mindre sekretæren gikk glipp av det og da kan det være det samme.

10. Nikkis kjæreste kommer i veien for det allerde planlagte minilaivmøtet. Vi gremmes over dette og vedtar nytt minilaivmøte søndag 16.02 klokken 18.00

11. Hyperion kommer og overbeviser oss i styret med unntak av primadonna om at det er en ypperlig paraplyorganisasjon. Primadonna har nemlig gått sin vei

12. Søknader til kulturstyret skal ordnes sammen med Mikael.

Møtet heves.

Og URLs kjedeligste referat gjennom tidene er ferdigskrevet

Topp


    Referat fra URL-møte 18. februar 2003:

    Tilstede: Ragnhild, Karoline, Njáll, Rasmus, Nikki, Kjersti, Mikael og mange andre.

    Det er større oppmøte på dette URL-møtet enn noen gang. Og vi later som om det ikke har noe med infomøtet om Forviklinger å gjøre. Vi har til og medfått indikasjoner på at vi normalt sett har større oppmøte enn Ravn. Dette feires med en stor applaus.

    1. Ragnhild har funnet ut at det blir litt for mye for henne å være leder av URL sammen med alt det andre hun driver med, hun trekker seg derved fra leder-stillingen og Karoline tiltrer som ny leder av URL, Må Overlady lenge leve. Hurra, hurra, hurra.
    Raghild tiltrer i stillingen Biblotekar.

    2. Karoline har nå fått romnøkkelen av Ragnhild. Dette skal skrives opp i den lille grønne boken. Dette er en jobb for sekretæren å huske.

    3. Astrofestivalen! Vil vi være med en gang til. Hmm det er det store spørsmålet, den ansvarlige for festivalen vil gjerne ha med URL på dette i år også. Han håper også at litt færre vil trekke seg dagen før. Han gir oss litt informasjon og det blir en slags enighet om at URL skal stille med romvesner også i år.
    4. Plutselig bryter det løs et vildt kaos, for hvem er egentlig medlemmer i URL. Alle ikke medlemmene stormer og overfaller tallknuser Mikael som selv nesten blir knust av medlemspresset. Etter en vill kamp for å overleve har Mikale fått knust de tallene han trenger og i lista står overraskende plutselig 18 medlemmer. Dette antas å være ny rekord på denne tiden av året.

    5. Det leses gjennom et webreglement og dette godtas uten protester.

    6. Det skal opprettes en mini-livekonto og Karoline samt Elin S skal ha tilgang til denne kontoen

    7. Det blir et nytt forsøk på å ha et minilaivmøte tirsdag 25.februar. Her skal eventyr og snøhekser diskuteres om ikke levendegjøres.

    8. Det kommer plutselig frem at Karoline ikke helt vet hvordan man bruker Blinderen. Får vi en mistanke om at hun kun misbruker Blinderen. Uansett ber hun om et brukskurs i Blinderen, noe som forsåvidt ikke har noe med URL å gjøre, men siden hun nå en gang har blitt overlady tilhører hun ikke lenger seg selv, men URL, og alt som derfor vedgår Karoline vedgår også resten av URL og må derfor tas med i referatet.

    9. Bamsemums. Med en stakkarslig pose bamsemums blir det vedtatt fra styret imot det store flertallet (hva er demokrati?) at styret har førsteretten til bamsemums så kan de andre dele det som måtte være igjen.

    10. Biblotekaren har hentet bøker og de skal katalogiseres og analyseres samt settes på riktig plass.

    11. Styret SKAL lese mail, dette vedtaket ble tatt selv om enkelte i styret inkludert blekkspruter synes det var for mye forlangt av en som brukte all sin fritid foran dataen.

    12. Nok en gang ble blekkspruter hvit(e) i ansiktet da resten av URLerne fattet et vedtak om at alle URLere skulle delta på Laiven Forviklinger.
    Møtet heves

Top


    Referat fra URL-møte 4. mars 2003:

    Tilstede: Karoline, Ragnhild, Kjersti og han skumle med bamse

    Hyperion
    Vi valgte å ikke stemme over om url bør bli medlemm i hyperion ettersom ikke hele styret var tilstede. Og vi minner igjen på at om noen mener noe om Hyperion tar vi gjerne i mot mailer med synspunkter

    Karoline har endelig fått orden på internet-tilgangen sin (hvertfall nesten) og skal oppdatere hjemmesiden. Hun er kjempeflink!

    Ragnhild kjøpte bamsemums, men sjokoladeansvarlig måtte dessverre inndra svært mange av dem etter som de ikke holdt tilfredsstillende kvalitetskrav. De var tørre og seige... Sikkert litt gamle også....

    Etter dette kom vi ikke på fler saker vi hadde lyst til å snakke om, så vi diskuterte mini-laiv...
    Den skal holdes onsdag 02.04, og vi trenger som alltid sis som kan løpe i skogen og være skumle... Meld dere!

    Kjersti - vikarierende blekkspruter

Topp


    Referat fra sy-møte 8. mai 2003:


    Karline holdt symøte hjemme hos seg. Elin S. ba om å få komme tidelig, og
    kom ca. kl. 14. De pratet lenge sammen, og så spiste de god mat. Så
    pratet de litt til mens de hekklet og strikket. Kl. 20 dro Elin. KL. 21
    kom Nikoline. De pratet en liten stund, uten håndarbeid, og så dro
    Nikoline.

    Nok en gang er det bevist at Oslo-folk ikke tør å resie utenfo bomringen.

Topp


    Referat fra URL-møte 13. mai 2003:

    1. Hyperion ark må skrives under, og det samme gjelder arkene for Brønnøysundregisteret. Dette ordnes på det neste møtet

    2. Det blir sykveld også i Juni, dette vil foregå hos Rasmus Søndag 8.juni klokken 15.00-->

    3. Karoline, vår alles kjære Overlady måtte lyset skinne på henne i all tid, ble fornærmet av Magne uten at hun var klar over det, Nikki var flink og tok sin del av ansvaret for å få Karoline oppmerksom på situasjonen.

    4. Det er er også slik at nybegynnerguiden og ordlisten er lagt ut

    5. Blekkspruter oppfordres til å deligere ansvar ved eventuelt fremtidige serverproblemer, og tar dette til notis.

    7. Styret tar sterk selvkritikk for at de har vært dårlige til å svare

    8. Det neste punktet er hva URL kan gjøre for å fokusere mer på hva vi nemlig er, en laivgruppe og hvordan få dette frem. Det kom da et forslag om å starte en ongoing Laiv som skal være semesterbassert. Tanker styret har gjort seg om dette kommer i en egen mail. Men er du interessert ta kontakt så fort som mulig.

    9. Hurletur blir den 28.mai Nikki har sendt ut invitasjon
    Oppmøte songsvann klokken 17.00. Husk kostyme

    10. Magne (han som ikke vil bli omtalt som skummel fyr og har god grunn til det ettersom han er bamsemomsfremtryller) drakk av vannflasken til husmus Rasmus som ble svært bekymret for at galskapen kunne smitte over. Og Nikki sladret selvfølgelig igjen.
    En gang Bitch alltid Bitch og hun er miss Bitch til deg

    Med det ble møtet hevet

    Neste møte er Tirsdag 27. mai klokken 17.00
    Invitasjon kommer snarlig

    Blekkspruter Njáll

Topp


    Referat fra URL-møte 27. mai 2003:

    Tilstedeværende: Njáll, Kjersti og overlady

    Fraværende.... alle de andre.

    Før møtet kom ordentlig i gang kom styret til at Mikael ikke er død han bae later som og det at han prioriterer eksamen foran et URL møte er en stygg sak.
    Dessuten er det slik at Rasmus bare er borte intil møtet er ferdig.

    1. HurleTuren er/var dagen etter møtet. Med andre ord onsdag, 28.05. Dette kom til å bli kjempegøy sa Overlady og Blekkspruter gråt da han ikke kunne være med.

    2. Sykveld hos lise 3.Juni. (har vel også vært.) Dette er ingen offisiell URL sykveld men en romersykveld der URLere er invitert.

    3. Søndag 8. Juni er det sykveld hos rasmus og denne sykvelden begynner klokken 15.00. Rasmus bor et sted på Blindern studenthjem. Noen som kan komme med en fin veibeskrivelse?

    4 STORT fy til alle ikke underskriftører som ikke kom og skrev under på papirene til Brønnøysund registeret.

    5. Vi har snakket mer om Ongoing liven (laiven bare fordi blekkspruter er ærke-fornorsker.) Dette ser ut til å bli en hofflaiv med alt som hører til, Vi trenger en kostymeansvarlig. OverLady har meldt seg som mulig kandidat men hun forsvinner etter ferien... BUHU

    6. Til ovennevnte sak trenger vi en kostymekasse.

    7. Miniliven (LAIVEN!) snakker om å bli puttet inn i Bli kjent Festivalen på Blinderen. Men Liven må helst være i skogen. Mulig prolog til Hoff-liven

    8. Vikersundliven 17-20 Juli. URL skal ha en forberedelsesgruppe. Laiven vil bli fantasy middelalder.


    Beklager litt sent referta har vært syk, men bedre sent enn aldri.
    Blekkspruter Njáll Ekstrøm

Topp


    Referat fra hURLeturen 28. mai 2003:

    1. Karoline, Nikoline og Anima kjøpte engangsgrill. Vi hadde husket å ta med egne fyrstikker

    2. Karoline, Nikoline og Anima tok T-banen til Sognsvann.

    3. Der møtte de noen urlere som ikke skulle være med på hURLeturen.

    4. De ringte Njall og sa at han heller ikke skulle være med på hURLeturen,
    selv om han hadde lover Overlady å kome.

    5. Njall vil be straffet på neste URL-møte.

    6. Anne og Birger kom kjørende.

    7. Anne hadde på seg en pen renessanse kjole.

    8. Det var vått i skogen.

    9. Birger kunne veien til hURLen.

    10. Vi fant et sted med sol og uten for mange maur.

    11. Birger tente grillen

    12. Anne hadd gul ketchup. Den så ut som honning.

    13. Maurene likte Birgers venstre sko.

    14. Det kom en man og gikk ned i hURLen, uten å være med i URL.

    15. Grillen slokket.

    16. Birger tente bål i grillen.

    17. Da Birger flyttet å seg fulgte maurene etter, og nå var det maur også
    borte ved Karoline og Nikoline.

    18. Mannen i hURLen banket, men han banket ikke på døren.

    19. Endelig var maten ferdig.

    20. Vi spiste opp.

    21. Nå var vi lei maurene og pakket sammen.

    22. Anna kjørte alle sammen ned til Majorstuen.

Topp


    Referat fra URL-møte 2. september 2003:

    MØTEREFERAT

    Til stede:
    Styret: Nikki, Mikael, Rasmus, Torgeir, Vidar, Martine, Even

    Styremedl. ikke til stede: Njåll, Sjur, Karoline

    Medlemmer: Sindre, Line, Berit, Kristine, Øyvind, Fredrik, Marius, Erlend, Trine, Martine, Marius, Knut

    Det begynnte med hylling av Keiserinnen. Makten Bak Tronen lurte på hvordan vi hadde fått så mange medlemmer og var positivt overrasket.

    Semesterberettning kommer med når Hoffnarren Njåll kommer.

    Siden Fogd og Knuseren av Drømmer hadde en konspirasjon over budsjettet, sender KD det ut på lista når de er ferdig og vi går igjenom det neste møte.

    Vi registererte oss som studentforening (Uff, masse kjedelig papirarbeid).

    Even reklamerte litt for Astrofestivalen.

    Oppdatering av hjemmeside kommer når SPEKT får oversikt over kurset han tar i Hypermedier.

    JURLebordet 29/11(november). Keiserinnen har vært veldig flink å kontakte RF med dette.

    Styremedlemmer skal komme presis (ifølge fannisk tid, altså maks en halvtime etter start) og skal si fra hvis de ikke kan komme.
    Utenrikskorespondent Karoline er unntatt fra dette vedtak.

    On-going live:

    Nikki fikk arrangør-papirer. Vidar, Nikki og Rasmus sa de kunne være med å arrangere. Martine kunne komme med kreative innspill.
    Marius kunne hjelpe med rolleskriving.

    Laiv-møte torsdag 11/9 (kl 17.00?). Etterpå er det innvielse av det man håper vil bli et tradisjonellt arrangement: URL-ØL.
    Nikki har vært flink å sende ut info om dette.

    Det var ganske mange (10 stk) som var innteressert i sykveld med stoffinnkjøp først. Shoppingtur og sykveld ble satt til lørdag 20/9(september).
    Stedet er Grønnland Torg kl 12. Du tar T-banen til Grønnland, går forbi mange buttikker og opp på en plass. Hvis du ikke finner fram, kan du ringe
    Etterpå drar vi hjem til Line på Jar, Løvenskioldsvei 1. Hivs du skulle komme for sent og gå deg bort er telefonnr hennes: 97 62 17 26.
    Dette er først og fremt nybegynnersyning, så de som er litt mer erfarne kan hjelpe de som ikke er det.

    Mikael og Erlend ble valgt som Hyperion-representater. Undertegnede ble observatør.

    Even reklamerte litt mer for Astrofestivalen. Bl.a. at funksjonærer har en lett jobb (dele ut greier til ungene som går å "finner" romvesnene)
    og får velge mellom mange kule ting å ta med seg hjem. Vidar, Fredrik og Marius sa at de kunne være funksjonærer.

    Så ble møtet hevet og neste møte er 16/9 kl 1700 i VB.

    Hilsen en skrivene SUSPEKT

     

Topp


    Referat fra URL-møte 16. september 2003:

    Til stede:

    Vidar, Rasmus, Nikki, Martine DJ, Njåll, Mikael, Aina, Ivar og Sjur.

    Etterhvert kom Nils, Erlend, Anna og Olav.

    Torgeir meldte avbud og Undersjått Martine kom ikke.

    Undertegnede kom med Bamsemums, og ser fram til å få igjen pengene fra Fogden (har kvittering).

    Keiserinnen er veldig flink og hadde lagd saksliste.

    Mikael kunne ikke være delegat på Hyperions stiftelsesting, da han skal besøke "søta bror". Undertegnede oppgraderes til delegat.
    Berettning fra tinget kommer på mandag.

    URL-ØL er omdøpt ØRL og var forøvrig en stor suksess.

    Brønnøysund-papirer blir fikset til neste gang.

    Ongoing-møtet gikk bra. Vi fant ut en del om verdnen.
    Alle må forøvrig huske å melde seg på det kjempefine ongoing-forumet: www.avidgamers.com/ongoing

    Keiserinnen har vært veldig flink og ordnet med stoffturen og sykvelden. For å sitere Keiserinnen:

    "URLs første sykveld dette semesteret er flyttet til 1.10, klokken 18.00.

    Den vil finne sted hjemme hos Line, og for å komme dit tar du buss nr 121 eller 131 fra universitetsplassen (nesten nederst) til Jar skole. Når du er der (eller litt før) ringer du henne på 97 62 17 26. Det er to min å gå fra bussen til henne, og dermed fult mulig å bære med seg en symaskin (hvilket jeg kommer til å gjøre). For veibeskrivelse med bil, ring Line eller mail meg."

    Vi ble enige om å rydde opp i listene. URL-info skal fortsette som den er, altså en info-, påminnings- og generellt arrangement-liste. Den kan alle være på, selv om de ikke er medlem av URL, men bare har lyst på info om arrangementer og annet. URL-listen skal være et generellt diskusjonsforum for betalene medlemmer. Der kan man diskutere forsjellige laiv-ting.

    Det kom tre forslag til JURLebordtema: Pirat-, Matrix- og Sci-fi-tema. Medlemmer oppfordres til å sende inn flere tema.

    Det mases på Fogden om at han må skynde seg med Medlemskort. Det håper vi han har gjort.

    Vi må få tak URLs boksamling fra Ragnhild. Jeg kommer ikke fram til henne på mail. Ringe, noen?

    Vidar ble oppgradert til Keeper of Keys, Rats, Stuff and Mail. M.a.o. han er Matrialforvalter i tillegg.

    Pæddekveld: Onsdag 8/10 og Fredag 17/10 fra kl.15.00 i Rom på Sogn studentby. Pædde seg eller mekke-dugnad på URL lager.

    Så ble møtet hevet. Neste møte er 30/9 samme tid, samme sted (altså kl.1700 i foajeen (rett innenfor døra) i Vilhelm Bjerknes hus).


    Hilsen en smule sliten SUSPEKT, som håper han har fått med seg alt.

     

Topp


    Referat fra URL-møte 30. september 2003:

    Til stede:
    Nikki (Keiserinne), Torgeir (Fogd), Sanja (medlem), Sjur (Spreder), Vidar (Medium), Mikael (Knuser av drømmer), Rasmus (SUSPEKT).

    Martine kom og dro igjen og melder seg desverre ut av styret p.g.a. at hun sitter i kommunestyret.

    Det blir nytt on-going møte torsdag kl.17.00 til høyre i foajeen i Vilhelm Bjerknes hus. Minner om on-going-forumet på www.avidgamers.com/ongoing .

    Vi har behov for ny Webmaster/mistress ettersom undertegnede ikke har tid til å ta seg av det. Det ble ikke bestemt hvem på dette møtet og må uannsett vente til neste ØRL hvor Mikael skal ta med seg digitalkamera og ta bilder av alle styremedlemmer. Ergo er det fint om alle styremedlemmer ER DER.

    Sjur fåreslo å bytte ut Bamsemums med babygulerøtter p.g.a. Keiserinnens tannpine, men det ble volsomt nedstemt.

    Vidar skifter tittel fra 'Keeper of Keys, Rats, Stuff and Mail' til 'Medium'.

    JURLebordtema:

    Det har kommet inn fantasifulle forslag og flere kom på møtet. De det ble semt over var:

    Superhelter 0
    Par gjennom tidene 3
    Renesansse 1
    Gamlehjemmet 0
    Pirat 6
    Hugh Huffer 0
    Star Wars 1
    Sci-fi pirater 2
    Matrix 0

    Som dere ser vant pirat-tema. Hva synes medlemmene om en filmkveld/sosial kveld med "Pirates of the Carabian".

    Mikael fortalte om fjorårets regnskap. Det virket i orden.

    Hyperion og URLs medlemskap diskuteres neste møte. Her begynnte det å bli høye bølger på dette møtet. Medlemmer oppfordres, på det sterkeste, å komme med sine meninger. Inge Carlen, leder i Hyperion, kommer på neste møte.

    Nikki kjeftet på oss (alle i styret, unntatt Vidar), i Keiserinnelig og Rettferdig sinne om at vi måtte sende mail når hun ba om det. Vi kom med unnskyldinger og etterhvert unødvending skryt. Undertegnede minnet Keiserinnen på ordtaket "Berettiget kritikk frabedes", men synes hun har rett likevel.

    En avklarene detalj om listENE: Det er tre lister:
    Url-info, som informasjon, referater, arangementer og påminner går ut til.
    Url-listen, som er et diskusjonsforum for betalene medlemmer inneværende semester.
    Url-styret, som er styrelisten, og som alle styresaker sendes til. Vanlige folk kan sende både til url-info OG til url-styret.

    Rom-pædde-kveld er fremdeles onsdag 8/10 og fredag 17/10. Rom er en mekkestue vi deler med Legionen, en romer-fokusert laiv-forening. Den er på Sogn og Mikael skal sende ut møtetid og -sted.

    Vi avtalte også at Vidar, i egenskap av at han er Matrialforvalter, skulle sende ut en mail til Legionen om møte med dem.

    Stoffturen. Nikki var irritert ovar at hun var eneste styremedlem som møtte opp. Selve stoffturen gikk greit. De som møtte opp var: Nikki, Trine, Line, Marthe og Anne. Anne forsvant fort. Etter Grønnland dro noen til Ikea og hadde det fint der.

    Minner om sykvelden i kveld hos Line på Jar. Keiserinnens mail sier det meste:

    URLs første sykveld dette semesteret er flyttet til 1.10, klokken 18.00.

    Den vil finne sted hjemme hos Line, og for å komme dit tar du buss nr 121 eller 131 fra universitetsplassen (nesten nederst) til Jar skole. Når du er der (eller litt før) ringer du henne på 97 62 17 26. Det er to min å gå fra bussen til henne, og dermed fult mulig å bære med seg en symaskin (hvilket jeg kommer til å gjøre). For veibeskrivelse med bil, ring Line eller mail meg.

    Sjur lurte på hvorfor vi hadde en vedtak om at det skal skrives live, ikke laiv. Undertegnede må si seg enig i dette. Vi vurderer å endre det, men vil gjerne ha medlemmenes meninger.

    Så sa Mikael at han ville bannlyse samoca fra ØRL fordi det luktet som røtten hai og Svartadaudir (islansk brennevin). Så begynnte de å utbrodere hvordan røtten hai lages.

    Så ble møtet hevet ganske fort.

    Neste ØRL: torsdag 9/10 kl 1900 på Bjørungs

    Neste møte: tirsdag 14/10 kl1700 i høyre del av foajeen(1.etg) i Vilhelm Bjerknes hus.

    Hilsen SUSPEKT, som gjerne vil ha mer ros enn kjeft neste gang

    PS: Jeg satt igjen med en litt uggen følelse etter dette møtet.

Topp


    Referat fra URL-møte 11. november 2003:

    Til stede: Fredrik, Rasmus, Mikael, Anna, Nikki, Martine DJ, Sjur, Vidar, Berit og Kristine.

    Mikael og Fredrik har gjort en veldig bra jobb med å oppdatere websidene, selv om prgrammet ble oversett (men nå er fikset).

    Pæddekveld i Rom: Torsdag 20/11 før ØRL. Møtes kl. 15.00 på Ullevåll T-bane-stasjon.

    Fredrik skal skrive fin invitasjon til JURLebordet (det har han gjort og den ble fin).

    Forslag til underholding på JURLebordet:

    "Stikke kården i spanjolen", "Haien kommer", Drikkeviser, Pirat-sanger (kan gjerne kombineres)...

    Medlemmene oppfordres til å komme med flere forslag i samme stil.

    Ny pirat-sykveld: Søndag 23/10 kl. 13.30 hos undertegnede (altså Rasmus) på Blindern Studenterhjem.

    Det ble erklært (for de som ikke vet det) at Birger er Hero, og jobber som en helt.

    Vidar synes forøvrig at ØRL er lik en Duracell-hare, som bare går og går og går, fordi ØRL ikke stopper av slike smålige hensyn som jul og sånnt (men antageligvis av 1.nyttårsdag).

    Dette er det 3dje siste møte i semesteret. Møtedatoer for de siste møtene er: 25/11 og 9/12.

    Mikael har vært flink og lagt ut møtedatoer.

    Even har også vært flink og betalt regninger. Vi må få ordnet at Fogden Torgeir for adgang til kontoen.

    Neste ØRL er 20/11, 4/12, 18/12 .......

    Hilsen SUSPEKT, som har vært på et hyggelig Forbundstyretmøtet i Hyperion / N4F (som forøvrig manglet en del medlemmer)

    PS: Ja, varaene (Erlend og meg) fikk stemmerett...

     

Av Rasmus
Publisert 11. juni 2009 15:14 - Sist endret 29. nov. 2011 09:39