Referat fra genfors i URL våren 1998

Referat fra URL's generalforsamling 20. august 1997

Generalforsamlingen hadde en relativt løs saksliste. Punktene ble diskutert etterhvert som man kom på dem.

Sakslisten så dermed ut som følger:
1) Regnskap
2) Antall medlemmer V97
3) Salg av medemskap
4) Støtte fra Kulturstyret
5) Live-sjakk
6) Kobling URL/Romerprosjektet
7) Reorganisering av Romerprosjektet
8) Program
9) Komentarer til programmet
10) Valg
11) Styrets sammensetning
12) Semesterberetning
13) Medlemsliste
14) De som var tilstede ved Generalforsamlingen

1) Opptelling av kassebeholdning. Ved møtets start var det 46 kr. i kassen. Hein som økonomisk ansvarlig skal sørge for at regnskapet for forrige semester blir gjort ferdig så fort som mulig, slik at en oversikt over hva vi har på konto også blir tilgjengelig.

2)Ved slutten av forrige semester var det 41 registrerte medlemmer i URL.

3) Salg av medlemskap til de frammøtte. Hein har laget nye medlemskort, men da disse ikke hadde blitt trykket opp enda resirkulerte vi de gamle. Medlemskap ble solgt for 20 kr.

4) Så snart regnskapet er ferdiggjort vil foreningen søke kulturstyret om støtte. Hein tar seg av dette også.

5) Under studentfestivalen skal URL markere seg ved å arrangere live-sjakk sammen med Legion XV og Ravn på Frederikkeplassen. Dette pleier å være et svært vellykket tiltak, og kan sikkert trekke en del folk. I denne anledning ble det diskutert en del nye regler for sjakkspillet, bla. at brikkene ikke automatisk slås ut, men at de faktisk må slåss.

6) Koblingen mellom URL og Romerprosjektet må gjennomgås. Som det er nå svelges mye av URL's virksomhet av Romerprosjektet.

7) Øyvind informerte om den planlagte reorganiseringen av Romerprosjektet. Komiteen som sådann skal avskaffes, isteden vil det bli en ny tredelt struktur organisert som følger: En person vil sitte med hovedoppgave å skulle ha oversikt over prosjektet og de forskjellige gruppene. En skal være ansvarlig for regnskap og det økonomiske, og en vil sitte med ansvar for stash (lagring og mekking). Videre vil det være en person (Arne) som ordner med Romerbrev.

8) Program:

Tirsdag 26. August: Livesjakk, kl. 1700 på Frederikkeplassen. Vi imponerer med den klart kuleste markeringen under festivalen.

Onsdag 3. September: Hurleturl, vi møtes kl. 1700 utenfor VB. derfra drar vi til Sognsvann hvor man kan fortelle bragehistorier fra Slagliven. Grilling, juging og hemningsløst selvskryt.

Onsdag 10. September: Minilive på Sognsvann. Oppmøte utenfor RF-kjellern kl. 1700.

Mandag 6. Oktober: Filmkveld, Vi boltrer oss I IMK's store filmarkiv. Sted og tid annonseres.

Lørdag 18. Oktober: Fellesfest for livere.

Torsdag 30. Oktober: Tur til kjolesenteret på Gjøvik, hvor man kan kjøpe billig stoff.

Mandag 3. November: Syklubb.

Mandag 17. November: Filmkveld, Vi boltrer oss I IMK's store filmarkiv. Sted og tid annonseres.

Lørdag 6 Desember: Jurlebord.

9) 10. September arrangerer vi en Minilive. det ble foreslått å utstyre spillerne med kart for anledningen, og å starte forbredelsene I god tid denne gangen.

18. Oktober skal URL forsøke å arrangere en fellesfest for alle livere som vil komme i RF-kjellern. Pris for leie av RF-kjellern er I utgangspunktet 1200 kr. Det er viktig at denne festen blir annonsert I god tid slik at vi trekker mest mulig folk.

10) Styret stillte til gjenvalg og ble valgt ved akklamasjon. Det ble videre komentert av de som var tlilstede at man egentlig var godt fornøyd med den innsatsen styret hadde gjort. Det ble også nevnt at innkallelsen til Generalforsamlingen var blitt sendt ut kun på mail før noen av de som hadde ifi-konto hadde fått åpnet denne. Og at vi vel kanskje ikke hadde slitt mest med å henge opp noen plakater som fortalte om arrangementet.

11) Styret består av:
Diktator: Anne Innes
Questor: Hein Bodahl
Intendant: Petter Bøckman
Magister Reticularum: Ståle A. Johansen
Kverulant: Even Gillebo

12) Gjennomgang av semesterberetning.

13) det ble foreslått at man skulle rense opp i medlemslistene og fjerne de som ikke har betalt etc. Men dette fant vi etterhvert ut at ikke var noen vits i, da det ikke gjør noen skade at de står der og det faktisk hender at en av de som ikke er så aktive tar i et tak noe som antagelig ikke ville skje hvis de ble kastet ut av listen.

14) Tilstede på denne generalforsamlingen var:
Anne Innes
Hein Bodahl
Even Gillebo
Birger Retterstøl
Øyvind Wormnæs
Endre Fostad


Diktatrix opprettet: fredag 21. januar 2005

Publisert 29. nov. 2011 09:39 - Sist endret 12. des. 2011 15:45