Endringsforslag til budsjett fra Torkil Vederhus

hei,
foreslår herved å øke budsjettposten husbjørnen slik at den blir enten 40000, 35000 eller 30 000. altså tre separate forslag. jeg mener førti er best, før trettifem og så tretti som minstekrav.

Hb har markant økt aktivitet de siste månedene, med flere ivrige sjeler i redaksjonen. dette er supert, og selv om det nok bør være mer sparsommelige og etterettelige på kostnadsiden hadde det vært flott med en bra semesterstartutgave i høst. håper redaktør får mulighet til å orientere litt på genfors. pengene tas fra bunnlinja, som jeg er enig i at ser ganske stygg ut.

Det virker som om økonomiansvarlig og hs har gjort en solid jobb ellers, masse kudos for det!

Alternativet for å bedre bunnlinja må nok være å selge mer enn busjettert, eller kjøpe inn mindre, bruke mindre på uttak.

har dessverre ingen konkrete forslag for å bedre resultatet, men jeg tror også rf har råd til dette. sleng gjerne inn forslag før seks hvis nøn har nøn.

flyet mitt fra kroatia går dessverre ikke før på torsdag, beklager at jeg ikke kan komme på genfors og for de språklige grepene tastaturet på kindlen min har tvunget meg til å bruke.

god påske og godt genfors!
Torkil
Hvar

Publisert 26. apr. 2011 18:44 - Sist endret 26. apr. 2011 18:59