Biørneblæs feirer 47-års Jubileum

47 er så mangt. Det er blant annet atomnummeret til Sølv, navnet til selveste Hitman, antallet fylker (ish) i Japan, og landskoden på telefon til Norge. Men, kanskje viktigst av alt er at det 47 er det 15. primtallet, og dette feires med konsert og fest den 28. April

Biørneblæs har nådd den kjekke alder av 47 år, og det er derfor en glede å invitere Dem til vår eminente jubileumskonsert, med påfølgende festiviteter  i Realistforeningens lune og brune Bule i Vilhelm Bjerknes’ hus på Blindern, Lørdag 28. April 2018 kl. 17.00 (Dørene åpner kl. 16.00).

Gamle slagere vil bli fremført til alles glede og lyst, men konserten vil og inneholde noen unge og overraskende elementer!
Etter konserten blir det blant annet mat, taler, tull, og la oss ikke glemme sang og andre tilfeldig forbipasserende forlystelser.

Konserten kan oppleves uten videre forpliktelser, men ønsker du å delta på festlighetene (dette koster 300 klingende kroner(*)) i etterkant ber vi deg melde dette ved hjelp av et høyteknologisk nettskjema på denne lenken.


Vi gjør oppmerksom på at påmeldinger ikke er endelig før De har betalt på moderne vis ved hjelp av bankens tjenester til 6094 56 71885
Avhengig av fellingstillatelse er påmeldingen bindene (evt. bamsende) 


Da det slett ikke er lett å få tak i alle de man skulle ønske, så spre det glade budskap. Vi er generelt takknemlig for Deres hjelp:
snakk med de De kjenner og få dem alle med på vår fornøyelige soirée.


Vi håper De har mulighet til å feire vårt herlige Studentorkester denne eminente lørdag i april!


 

(*) dette dekker mat, punch, sikkerhet, stemming av instrumenter, og holder onde ånder unna

 

Emneord: jubileum, Fest&Moro, Konsert, Generelt Av SJ
Publisert 10. apr. 2018 12:08 - Sist endret 6. aug. 2018 14:18