English version of this page

Larvik Storturnering 2023

Akademisk Bridgeklubb planlegger å stille lag i Larvik Storturnering 2023

Larvik Storturnering lag arrangeres søndag 26. november, med spillestart klokka 09.00.

Det spilles totalt 7 runder med 7 spill i hver runde. Hver runde tar litt under en time. På hvert lag spiller fire spillere til enhver tid. Vi avtaler oss imellom hvem som spiller når, det vil avhenge av hvor mange vi blir og hvor mye hver av oss ønsker å spille. De som ønsker å delta må være medlem i en klubb og ha aktivt spillernummer i NBF. Det blir ikke tillatt å bruke støtteark under spillingen. Startavgift er ikke klart enda. Akademisk Bridgeklubb vil trolig dekke hele eller deler av spilleavgiften for klubbens deltagere. Andelen som dekkes kan bli avhengig av om deltageren er student eller ikke.

Informasjon om reise kommer senere. Aktuelle transportmidler er tog og privat bil.

Se også siden hos NBF for turneringen, som oppdateres med mer informasjon når helgen for turneringen nærmer seg: https://www.bridge.no/ruter/turneringsinfo/1/33808 (ekstern lenke).

En slik lagturnering er en flott anledning til å bli bedre kjent med turneringsspill. Vi kommer også trolig til å arrangere en prøveturnering internt i klubben for de som er interessert. Informasjon om tid og sted kommer senere, her vil potensielle deltagere få anledning til å stemme på dato via doodle (link kommer).

Påmelding gjøres via vårt Facebook arrangement (ekstern lenke), eller ved å kontakte styret. Her kan det også stilles andre spørsmål en måtte ha. Påmeldingsfrist til klubben er mandag 20. november.

Link til kontaktinformasjon.

Vi ser frem til en hyggelig tur til Larvik med mye bridge.

Publisert 13. juli 2023 09:51 - Sist endret 13. juli 2023 10:16