Sengeeskapade

Det var en gang etter eksamen at det gikk ut anbefaling fra Chrisoa og the funky bunch om at alle interne RFere skulle inndrikkes i manntall. Og alle dro av sted for å la seg inndrikkes, hver med sin øl.

Charlotte Kristensen tegner og forteller

Fra Husbjørn nummer 3, 2006

Etterhvert som øl, og andre brennstoffer gikk ned, ble det godt humør og sus i serken. De to samboerne bestemte seg for at de i all vennskapelighet skulle demonstrere overskrevs øvelseskjøring på mann, i tilfelle noen trengte en briefing på hvordan dette best ble gjort.

Senga til Chrisoa ble valgt som visningssted, og de to satte i gang. De humpet opp og ned med sunniva på toppen og Anders under, og etterhvert la de også til lydeffekter for å få det hele mer virkelighetsnært: "Jaa Helga! Du bist die Schnelga!! Sclapp mich, jaa Helga, jaa!" Høyden på humpingen økte og økte, inntil Sunniva var en halvmeter over Anders mellom hver gang hun landet overskrevs igjen. Chrisoa skjønte at noe var på ferde i hans seng og kom stormende inn på rommet. Da han skjønte at dette ikke var noe han ønsket å delta i, bad han dem om å ikke ødelegge sengen hans, stadig akkompagnert av hyl, stønn, Helga-tilrop og humping. "Ingen fare, vi skal slutte nå" lød det fra Sunniva som akkurat befant seg i fritt svev et sted mellom taket og senga.

Hun gikk inn for landing på Anders, men i det hun traff hans midtpunkt ga sengen opp og knakk sammen med et knæs. Visningen deres tok dermed en brå slutt, men de hadde oppnådd to ting: De oppfrisket hukommelsen hos alle som så dem om hvordan tyske amatørfilmer av en viss kategori kan se ut (mens det fortsatt er klær på), og de beviste ved vitenskapelige kliniske forsøk at det må bedre underlag til enn en IKEA-seng dersom man vil humpe skikkelig. Men til tross for at demonstrasjonen nå var slutt, kom ikke de to demonstrajonskaninene ut av senga. Det viste seg å være svært vanskelig å manøvrere sideveis (x-akse), de hadde definitivt sine beste talenter langs y-aksen (opp og ned). Hovedgrunnen til vanskeligheter med x-aksen sies å være et angrepet av alvorlige latterhikst med høy promille.
 

Men Chrisoa, helten, fikk tilslutt halt dem ut av senga. "Den som lager et søkk, havner ofte i det selv" fikk de høre. Ettertenksom av disse kloke ord og inspirert av tordentalen om umoralen i å ødelegge andres senger, begynte Anders å skru sammen sengen igjen. Endelig erklærte Anders seg for ferdig, og arbeidet ble godkjent av byggelauget Byggmester Bob (som bestod av de fleste guttene på festen). Etter mesterlaugets godkjennelse var det fritt frem for arbeidspils, og en felles skål ble utbrakt for en mer solid seng enn noensinne.

Kilde: Tekst og bilde er basert på en sann historie der hovedrolleinnehavere og vitner har kommet med sine versjoner. Ingen hadde inntatt mindre enn seks alkoholenheter ved første avhør.

Emneord: Husbjørnen 2006 Av Charlotte Kristensen, Øystein Sørlie
Publisert 8. feb. 2007 16:55 - Sist endret 15. nov. 2011 21:29