Leder

Fra Husbjørnen nummer 5, 2006

<p>Forsidebildet til Husbj&oslash;rnen nummer 5, 2006</p>

En av redaktørens oppgaver er å passe på at avisen blir distribuert rundt omkring på Blindern. Jeg har i den sammenhengen tatt kontakt med flere mennesker for å få lov til å utplassere bladene våre. Vi har fått den tillatelsen vi var ute etter, men jeg må si at jeg ble litt forvirret av en samtale jeg hadde i den forbindelse. Mannen sa nemlig at han var fra Trønderlaget, men at han ikke er vant med å distribuere HB. Han påsto at det måtte være mye verre å distribuere HB enn å lage HB. Det han laget, var som regel til eget bruk. Men det kunne hende at han delte den med andre som ville ha.

Såvidt jeg vet har han aldri vært med i Husbjørnen, og hva er poenget med å lage en avis hvis man bare skal lese den selv?

Jonathan

Redaksjonen

Medlemmer
  Jonathan Feinberg
  Øystein R. Sørlie
  Kristine Wikan
  Jeanette Juul Jensen
  Peter Hoff
  Caroline Gustavsen
  Siv Aalbergsjø
  Ketil Tveiten
  Øyvind Sørøy

Bidragsytere

  Kaare Aksnes
  Robert B. Hamar
  Ole Ivar Ulven
  Pål Enger
  Sunniva og BGstyret
  Svanhild Christiansen
  DJ-ene i Regi
  Arild Aardalsbakke

Spesielt takk til Studentsamskipnadens kulturstyret som tar det for god fisk at vi skal lage en avis av pengene de gir oss.

Vi beklager

Vi har fått en del nye midler som skal hjelpe oss med å lage en bedre avis. Dette har vi gitt litt blanke i.

Redaksjonelt

Husbjørnen er en avis tilknyttet Realistforeningen ved Universitetet i Oslo. Avisen trykkes med støtte fra Studentsamskipnadens kulturstyre i 400 eksemplarer, og distribueres gratis over hele det Matematisk-Naturvitenskapelige fakultet.

Emneord: Leder, Husbjørnen 2006 Av Jonathan Feinberg
Publisert 23. nov. 2007 15:31 - Sist endret 15. nov. 2011 21:32