Leder 2

Fra Husbjørnen nummer 4, 2006

<p>Forsidepiken Husbj&oslash;rnen nummer 4, 2006</p>

Da har den nye redaksjonen blitt satt inn. Jeg mener at dette gir avisen enda et ansiktsløft. Dette sees f.eks. på de nye tegningene, men jeg merker det når jeg endelig kan avlaste en del ansvar. Jeg er storfornøyd med dette. Av nye tillegg har nå flere fra redaksjonen blitt med på kjellervurderingene. Dette kommer til å kjøre gjennom høsten for å informere om de andre kjellerne på Blindern. Dette er selvfølgelig litt dårlig reklame for RF, men underholdende å være med for oss som gjør disse vurderingene.

De andre i redaksjonen var enige om at jeg ikke kan tegne bra nok for tegneserien, noe jeg ikke legger skjul på. Derfor har tegneserien også fått en overhaling. Det føles litt rart, spesielt siden vinnertegningen fra konkurransen nå blir plassert blant gode tegninger istedenfor dårlige.

God lesning hilsen Jonathan

Redaksjonen

Medlemmer
  Jonathan Feinberg
  Øystein R. Sørlie
  Kristine Wikan
  Martin T. Dahl
  Peter Hoff
  Caroline Gustavsen
  Siv Aalbergsjø
  Ketil Tveiten
  Øyvind Sørøy

Bidragsytere

  Knut Mørken
  Anders Dahlen
  Glenn Barmen
  Robert B. Hamar
  Ole Ivar Ulven
  Sigmund M. Nilssen
  DJ-ene i Regi

Spesielt takk til Servitrisen på Frida som smiler så pent

Vi beklager

Det har kommet Husbjørnen for øret at folk synes vår forrige forsidedame ikke så naturtro nok ut. Vi beklager for dette og prøver å kompensere ved å lage en mer naturtro kvinne.
 

Redaksjonelt

Husbjørnen er en avis tilknyttet Realistforeningen ved Universitetet i Oslo. Avisen trykkes med støtte fra Studentsamskipnadens kul-turstyre i 400 eksemplarer, og distribueres gratis over hele det Matematisk-Naturviten-skapelige fakultet.

Emneord: Leder, Husbjørnen 2006 Av Jonathan Feinberg
Publisert 9. feb. 2007 14:54 - Sist endret 15. nov. 2011 21:28