Intervju med Kristine Kostøl

RF har en del verv, som blir fylt av RFs mest flittige medlemmer. Men hvem er nå disse menneskene som tar på seg verv ved siden av studiet sitt? Er de hyggelige? Er de single? Jeg skal gjennom intervju lære litt mer om disse menneskene. Første person til forhørsrommet er Arrsjefen. Dette er personen som er ansvarlig for at alle arrangement blir utført smertefritt. Hvis du vil ha spritbar på neste fest, er dette personen du syter til. Denne høsten er Arrsjef den vakre Kristine Kostøl.

Jeg liker kosebamsen min

Fra Husbjørn nummer 3, 2006

Husbjørnen: Går det bra?
Kristine Kostøl: Det går bra.
HB: Hva studerer du?
KK: Materialer og Energi for Fremtiden.
HB: Hva er det?
KK: Det er en kombinasjon av fysikk og kjemi. Den er forskningsrettet, i hvert fall sånn etter hvert. Vi skal være med på å utvikle fremtidens materialer og finne bedre måter å produsere energi på enn det vi gjør i dag. Det er fokus på fornybare energikilder som brenselceller og solceller.
HB: Noen spesiell grunn for at du studerer dette?
KK: Jeg klarte ikke velge å mellom fysikk og kjemi. Det stod mellom dette og medisin.
HB: Hvorfor ikke medisin?
KK: Litt for mange flinke jenter på legestudiet.
HB: Hva har du gjort i RF hittil?
KK: Jeg har vært kaféfunksjonær i 2 semester. Arrmester denne våren. Utenom det er det ikke så mye. Men jeg er jo her veldig mye og er kjempesosial.
HB: Som Arrsjef, hva slags fester tenker du å holde?
KK: Em, Det blir en utfordring fordi vi har så ugunstig lokaler, men Las Vegas-aften, Høstpølse og Julebord skal jo gjennomføres.
HB: Noe mer?
KK: Jeg vil etablere RF som konsertsted. Men det er vanskelig fordi vi ikke har skikkelige lokaler. Men jeg har lyst til å holde noen konserter allikevel. Jeg har lyst til å fortsette med Superduperfest, dvs. utvidet pub med spritbar. Prøver å få det jevnlig. Men det kommer an på arrmestrene.
HB: Hva har du tenkt til å gjøre annerledes enn dine forgjengere?
KK: Jeg vet ikke hva mine forgjengere har gjort. Og hvis jeg endrer de tradisjonelle festene får jeg pes. Men jeg vil være positiv til innspill fra arrmestre. Jo flere innspill, jo bedre. Men det er så klart avhengig av arrmestrene.
HB: Hvordan forestiller du deg drømmeinternfesten?
KK: Gratis mat, fordi jeg elsker mat. Jeg er et matvrak. Gratis drikke er også en hit, men mat er mer for meg. Men for andre må det være gratis drikke. Uavhengig av plass?
HB: Ja.

KK: Hoppeslott!
HB: Hoppeslott?
KK: Jeg generelt glad i å leke. En eller annen konkurranse. For da blir alle sånn: "åh, jeg må vinne!" Og premie - som ølbonger eller noe, det er bra.
HB: Kommer du til å gjennomføre dette?
KK: Med unntak av slottet, kan det være mulig å få til. Jeg vet ikke hvor mye penger jeg har å rutte med ennå.
HB: Er du singel?
KK: Nei, ikke nå lenger.



Husbjørnen takker for intervjuet, og håper hun blir god og mett dette semesteret.

Tegning av Elisabeth Høyer

Emneord: Husbjørnen 2006 Av Jonathan Feinberg
Publisert 9. feb. 2007 11:28 - Sist endret 15. nov. 2011 21:28