Intervju med Anders Dahlen

Formann Anders Dahlen. Du ser han ofte på RF, hvor han prater engasjert, han har alltid en lur kommentar på lager. Man kan si at ord ikke er en mangelvare for denne karen. Han går heller ikke av veien for å holde taler, f.eks. om "sju stive kuker".

<p>Det gjelder deg ogs&aring;!</p>

Fra Husbjørnen nummer 5, 2006

Vi traff denne merkverdige mannen på en gressplen utenfor IFI. Han røyket masse, og bablet masse. Men hvem er egentlig denne fyren Anders Dahlen, bortsett fra formann? Kanskje skjønner du mer av han ved å lese dette intervjuet.

- Hvordan har du det?
Sliten, kan ikke si noe annet. Ellers har jeg det ok som vanlig.

- Hva studerer du?
Informatikk. Interessante ting om datamaskiner. Eller, det kommer vel an på øyet som ser.

- Hva gjør en formann?
Tar seg av henvendelser fra fakultetet. Foreningens ansvar utad. Han prøver å holde styr på hva foreningen foretar seg. Han er leder for alle lederne, men ingen diktatorisk makt. Man kan si han er en koordinator.

- Hva gjør du på fritida?
Spiser ostepop mest. Skulle ønske at jeg hadde fritid. Jeg sover jo en del på fritida, men det er forsåvidt arbeid det også. Lenge siden jeg har tenkt over hva jeg gjør på fritida. Jeg spiller i band, røyker og drikker øl. Jeg får lyst til å si det man skrev i skoledagbøkene da man var 13-14: henge med venner og høre på musikk.

- Har hørt rykter om at du er med i bandet Katrine, du har ikke vurdert å melde deg på Idol?
Katrine har jeg aldri hørt om, det er vel litt overdrevet. Veldig perifert i hvert fall. Angående Idol så har jeg aldri vært flink nok til å danse, ser ut som jeg har fem føtter i stedet for to. Jeg har en mental og også en fysisk sperre mot å være med på sånne programmer. Og det er i grunn greit.

- Finnes det en skjeggfrisyre du ikke har hatt? F.eks. en stripe langs kjaken sånn at man får en solsikke rundt ansiktet.
Jeg har enten helskjegg eller ikke skjegg.

- På fester har du noen gang blitt observert i bare bokser. Trives du generelt sett med lite klær?
Ehm, du verden! Har aldri observert meg selv i bare bokser på en fest for å si det sånn!

- Som sjef for Realistforeningen må du ha minst to personligheter. Et vennlig fjes utad og et ikke fullt så vennlig fjes innad for å passe på foreningen. Hvor mange personligheter har du?
Tja, hva skal man si. Jeg skjønner at det å være vennlig men bestemt er det greieste, men det faller meg naturlig.

- I høstens første nummer hengte vi deg ut for ikke å ha skrevet inn ditt bidrag til "Formannen har ordet". Du fikk ærlig talt over tre måneder på deg. Hva gikk galt?
Jonathan sin feil. Han sa ikke de magiske ordene.

- Hvis du fikk være en annen person for en dag. Hvem skulle det ha vært?
Oj, kan du ikke heller spørre om hvem jeg vil bli kvitt? Jeg er i grunn ganske fornøyd med å være meg selv. Eller kanskje en dau person, for det har jeg aldri vært. Eller nissen, eller Jesus. Det hadde forresten vært kult å være kvinnfolk for en dag, for da hadde alle fått. Kanskje kvinnfolk for ei helg så jeg slapp å jobbe og bli diskriminert på arbeidsplassen.

- Er du singel?
Ja, jeg er det.

-Jeg har forstått at du er fan av Carola. Kanskje hun er den rette for deg?
Åh, Carola, hadde jeg kunnet være Carola for en dag. Hun er en hjørnestein i alt som foregår. Hun er en fremling som fanget i en stormvind likevel er uovervinnelig.

Husbjørnen takker for intervjuet og krysser fingrene for at formannen en vakker dag blir forent med Carola.

Emneord: Husbjørnen 2006
Publisert 24. nov. 2007 23:01 - Sist endret 15. nov. 2011 21:31