DJ-panelet

Denne månedens DJ-panel debatterer hvilken pris det er akseptabelt å selge seg for, alternative versjoner av onde, men catchy teknoballader og navnelikhet mellom syngedamer (Mariah) og pornostjerner (Mary), nå stiller de spørsmålet!

Fra Husbjørnen nummer 5, 2006

Hvor dypt må du synke før du er villig til å spille Mariah Carey?

Glenn:

En skriftlig kontrakt som sikrer meg pulings med pene damer holder i massevis. Pulings med Mariah Carey holder ikke, bare sånn at det er sagt.

Lars Ove:

Ikke spesielt mye. Jeg er ganske langt nede som det er.

Ketil:

En garanti for at Lars Ove aldri noensinne vil spille Rosa Helikopter og/eller Boten Anna igjen vil nok gjøre susen for min del.

Glenn:

Støttes.

Christian:

Nå er ikke den Nederlandske versjonen av Boten Anna så ille da..

Trygve:

Nederlandske rip-offen? "Das Botjehen van der Annjahen", eller noe i den duren? Snakket vi ikke om Mary Carey, og da er vi vel litt "off subject", Anna er vi ferdig med, nå er det Mary - Mary? Mariah?....... Ahhhh.... Vi snakker om Mariah Carey? Hang ikke helt med jeg, siden jeg trodde vi snakket om Mary Carey. Hadde jo vært helt naturlig det, siden vi nettopp snakket om Aylar... MarIAH Carey ja, hun synger vel hun..., vel... hun gjør sikkert det andre også men ikke sånn innen showbiz. Det skal jo sies at hun ikke er direkte mye/pent kledd til å være pop-stjerne da, men hun kan jo bruke stemmen sin da. Selv om lårene hennes kanskje ikke helt er min stil. Hva var spørsmålet igjen?

Glenn:

Kanskje det egentlige spørsmålet er: Hvem har i størst grad brukt kroppen sin for å komme seg til toppen i sin bransje, Mariah eller Mary Carey? Kjør debatt!

Trygve:

Merkelig nok, tror faktisk det er Mariah.

Lars-Ove:

Tror det er på sin plass å introdusere Rosa Helibotten (Burning Bridges remix) snart, jeg. Vil bli en naturlig avslutning på kvelden.

Ketil:

En ganske permanent avslutning, vil jeg tro. Har du noen spesielle ønsker for gravstenen?

Glenn:

"Et rosa helikopter kan ikke fly evig."

Emneord: Husbjørnen 2006, DJ-panelet Av DJ-ene i Regi, Elisabeth Høyer
Publisert 24. nov. 2007 22:51 - Sist endret 15. nov. 2011 21:32