RF-kjelleren for meg

Første gang jeg satte mine bein i RF-kjelleren var høsten 1993. Kjellerbarn ble jeg først våren 1994 etter først å ha blitt med i Realistenes Studentutvalg. Dernest var jeg øl drikkende leder av Realistenes Studentutvalg et års tid før jeg så våren 1996 ble vaktmester for Realistforeningen og RF-kjelleren i 1996.

I RF-kjelleren har jeg derfor i tillegg til å drikke øl, snekret, malt, reparert inventar, arrangert dugnader og vært snekker, rørlegger, elektriker og møbeltømrer. I RF-kjelleren har jeg tilbrakt mange timer. I disse timene har jeg lært mye, møt de fleste av minne venner og ikke minst drukket øl, mye øl etter hvert.

For meg er nokk en tid over nå med at RF-kjelleren slik jeg kjenner den og elsker den blir borte. RF-kjelleren forsviner jo ikke, men det særpreget som var RF-kjelleren for meg blir borte. Ikke alt var bra med RF-kjelleren slikt den var, en oppussing var nokk på tide, men litt trist må jeg nokk innrømme at det er for meg at RF-kjelleren nå så totalt endrer karakter.

Håper nye RF-kjelleren blir like viktig for de som nå er kjellerbarn og forholdsvis nye RF`ere som det den gamle RF-kjelleren har vært for meg.

Jørnar Heggsum Hubred
Vaktmester RF-kjelleren 1996, 1997
Bjørneorden 1998

Emneord: Husbjørnen 2002, Nyåpning av Kjelleren Av Jørnar H. Hubred
Publisert 14. nov. 2002 18:09 - Sist endret 10. mars 2009 13:31