Holteprosjekt

Holteprosjektet holdt et foredrag i RF-kjelleren onsdag kl. 15.00, i forsøk på å rekruttere studenter. Vi tok en liten prat med en av lederne, og fikk litt informasjon om hvorfor de var her og hva de ønsket seg av sine rekrutter.

HolteProsjekt as er moderselskapet til 3 selskaper som tilbyr varer og tjenester innen områdene eiendom, consulting, prosjektstyringssystemer og innkjøp. Gruppen er et konsulent- og softwarehus opprettet i 1977. De arbeider med fremtidens teknologier og ledelsesmetoder. Prosjektledelse samt systemer for prosjektstyring, web-løsninger og elektronisk handel.

De ønsket seg studenter med førsteklasses analytiske evner og løsningsorientert legning. Samtidig la de vekt på at de ville ha positive medarbeidere som kunne jobbe både selvstendig og i team. Naturligvis må de være målrettede; ha godt fokus, orden og struktur. Siden firmaet er internasjonalt er kulturforståelse en viktig del av jobben, og til slutt også evnen til å kombinere moro med hardt arbeid. Det eksisterer mangel på dyktige folk på grunn av stor etterspørsel etter ferdigutdannede realister i arbeidslivet, som gjør at firmaer må være frampå og dyktige i sine rekruteringer. Er du interessert, så ta enn titt på http://www.holteprosjektet.no

Emneord: Realfag og samfunn Av Peter Brekken, Maria Matthiasdottir
Publisert 21. feb. 2001 20:15 - Sist endret 10. mars 2009 13:30