Terrengsykkelrittet 2014 - Thomas

Terrengsykkelrittet 31. Mai 2014 30km/1 runde resultat 3:13

Godt vær!
Starten går greit og beina føles gode. Merker det har blitt veldig mange mil på raceren og veldig veldig få på stisykkelen denne (korte) sesongen og det gir seg utslag i litt knoting på sti.
Drikkestasjonen langer fulle flasker med sportsdrikk, knallbra! (sykkelen har i praksis bare plass til en ikke altfor stort drikkeflaske).
Burde nok ha syklet med sekk, men i et forsøk på å kompensere for dårlig teknikk og form med lavere vekt så ble det flaske..
Følte alt gikk greit til jeg kom til nedoverpartiet i utforprisen for i et forsøk på å forsere partiet med maks trøkk så ble kjedet slakt og kjedeslakkoppsamleren gikk inn i kassetten og endte som en flisete karbondel, kjedet røk to tapte drevbolter (de øvrige var også løse), etter litt mekking var det bare å løpe resten inn til mål for å slippe å leve med en DNF.
I mål ble det servert iskald Cola og varme grillpølser! Det smakte digg og det forsmedelige utstyrsammenbruddet ble lettere å leve med når Shimano har clutchgir som skal sørge for at slikt ikke skjer igjen..

 

Publisert 6. okt. 2014 11:02 - Sist endret 6. okt. 2014 11:02