Nordmarka rundt 2018 - Thomas

Veldig behagelig ritt sett logistikkmessig da det starter i nabolaget og er som navnet tilsier en runde der man ender opp tilbake ved Årvoll skole.

Starten går pent ut på trondheimsveien, ned til sinsenkrysset og ut på ring 3. Turen går videre gjennom Tåsentunnelen før man kjører av etter Smedstad og går relativt rolig forbi Sandvika og Vøyenenga før man starter på klatringen opp Sollihøgda. Her merker jeg at det hadde gjort seg skikkelig med litt mer watt per kilo for å holde følge med fronten på pulja. 
Heldigvis er vi flere som finner felles trøst så vi klarer å samarbeide. Bakken ved Jevnaker viser seg å være like langdryg og seig som ifjor, men passering av noen lagpuljer som har startet tidligere gjør at man ihvertfall får følelsen av at man tar igjen noen. Opp mot Grua er det også slitsomt, men her kan man trøste seg med at det pleier å vanke boksecola på toppen (noe de ikke har i mål..) og med litt cola innabords så er det rimelig greit terreng frem til Gjelleråsen, men da er det til gjengjeld så kort igjen at man ikke behøver å spare på kreftene.
Merker her at det er endel vind så det gjelder å holde seg i le-posisjon så godt det lar seg gjøre.
Endte i mål på 4:22 uten uhell og er greit fornøyd med det.

Av Thomas Hansen
Publisert 10. des. 2018 10:56 - Sist endret 10. des. 2018 10:56