Grenserittet 2014 - Thomas

Grenserittet 2. August 2014 80km resultat 3:08

Igjen et ritt med logistikk utfordringer, men gjorde som ifjor og overnattet på Rygge hos foreldrene mine. Våknet i 4-tiden av at det ikke bare regnet, men bøttet ned. Slet litt med motivasjonen, men har man meldt seg på og ordnet det praktiske så er det bare å stålsette seg. Da det var på tide å stå opp og ordne seg så hadde været bedret seg marginalt, men bare marginalt..
Faren min kjørte meg til Strømstad og jeg var forberedt på at det nok kom til å regne hele rittet, men da vi begynte å nærme oss Halden så sluttet regnværet og veien var knusktørr!
Jeg begynte å øyne håp om ihvertfall en tørr start..
Fant min plass i pulja og da starten gikk var det endel kaos ut fra Strømstad, som ifjor, da folk kjører utenfor kjørebanen på begge sider av veien med håp om bedre posisjon. Det er endel farlig kjøring, plutselige oppbremsinger, og jeg så etpar fall, men klarte å navigere rundt. En kjørte også inni meg, men jeg klarte å holde linjen min.
Fordelen ved å ligge rimelig langt frem i pulja er at man er mindre utsatt for problemene nevnt tidligere, men når de som ligger helt foran kjører feil i en rundkjøring så man må forsøke å snu og hente inn det tapte så er det lett å bli stresset (og sliten :)
Været er varmt og løypa er knusktørr så det er jevnt over bare å trøkke på, men det er tidvis vanskelig å finne noen som er jevngode på asfalten når man kommer ut fra terrengpartiene. Etterhvert er vi et par jevngode som finner hverandre og klarer å få igang en rulle og kjøre sammen.
Dessverre ser det ut til å hvile en forbannelse over meg på dette rittet for ikke så langt før mål klarer jeg å punktere iår igjen! Denne gangen var jeg bedre forberedt med co2 patron så jeg slapp den verste pumpejobben.
Været holdt seg knallfint så jeg ble værende i målområdet (Fredriksten festning), og fikk både lapskaus og diplom samt drammeglass (kan ikke huske sist det ble en dram dog..)

 

Publisert 6. okt. 2014 11:10 - Sist endret 6. okt. 2014 11:10