Enebakk rundt 2017 - Thomas

1. mai 2017, Enebakk Rundt (82km) 

Starten på sesongen som vanlig. Formen er alltid litt rusten og rittet setter formen på prøve pga stadige temposkift i rundtkjøringer og navigering på småveier. 
Så tidlig i sesongen kan det være skikkelig kjipt med både vått og vind, men været iår var faktisk helt flott, fem grader og oppholdsvær. 
Jeg syklet sammen en gjeng fra Hasle-Løren der jeg løser helårslisens. Denne gangen var det endel som ikke skulle sykle så vi ble en gjeng med mål om å komme inn på 2:20-ish  noe som ikke innebærer blodslit så jeg tenkte at det var hyggelig med en rolig start på sesongen der vi sykler i gruppe og forsøker å få med oss alle helt inn. 
Starten på Skullerud er på småveier med mange rundkjøringer og svinger så det blir fort endel småluker å tette. Det svir fort i beina om man ikke har litt intervalltrening i beina før man stiller til start. Tror det forsvant et par før jeg ble varm. 
Når vi kom til Lørenskog var det et par stykker som på forhånd hadde nevnt at de vurderte å satse litt hardere som kjørte. Jeg tenkte først at de var for få til at det kom til å holde inn, men ser jo i ettertid at jeg burde ha dratt med dem så hadde vi blitt enda flere og dermed mindre jobb på hver. På den annen side er det veldig stor forskjell på å ligge litt under terskel og litt over terskel.
Rittet gikk for egen del uten uhell, og uten å grave særlig dypt og selv om det irriterer litt at man kunne ha syklet noen minutter fortere så ble det en god tur sammen og selv om det var pratetempo for meg så var det flere som hadde mer vondt. 

Av Thomas Hansen
Publisert 20. nov. 2017 13:05 - Sist endret 20. nov. 2017 13:38