Birken 2014 - Jon-Einar

Her følger rapport fra årets Birkebeinerritt.
 
Nok et ritt stod for døren. Det mest spennende for mange er vel  hvordan vær får vi i år? Dro opp som vanlig til Lillehammer på fredag, og fikk med meg innspurten til fredagsbirkerne som hadde hatt en flott tur over fjellet.
Fredagen ellers går med til å pakke sekk, og sjekke over sykkelen. samt ta seg et godt måltid før man går til sengs.
Lørdagen kom og busstransport var allerede bestilt fra Lillehammer til Rena. Det hadde regnet litt tidlig på morgenen, men ingen store mengder, så dette lovet bra.
Vel fremme på Rena så kom jammen solen fram, og det lå an til en flott dag. Noe det også ble.
Som vanlig så kjører jeg i eget tempo, og lar alle andre kjøre for seg. Tiden spiller ingen rolle for meg, målet er å komme velberget over fjellet og samtidig ha en fin opplevelse.
Startet i pulje 52, og flere i denne gruppen tenkte nok det samme som meg, holdt en jevn og god fart opp mot første matstasjon som var på Skramstad. Kroppen fungerte bra, likeså sykkelen, og ferden videre gikk uten noen problemer, jeg tok meg god til på alle matstasjoner, og hadde egentlig mye krefter igjen da jeg startet på turen ned fra Sjusjøen mot mål. En flott tur på alle måter, og til og med krampa holdt seg unna i år :-), og tiden for de som vil vite det, ble 5,16 noe jeg ser meg fornøyd med ut i fra treningsgrunnlaget og dagsformen.
 Dette var mitt 16 Birkebeinerritt på rad, og jeg har allerede meldt meg på til neste år. Og stiller da til start om helsa holder.
Ønsker alle syklister ved UIO lykke til med forberedelsene til neste års ritt.
 
Med sykkelhilsen
Jon Einar Aandal
 

Publisert 6. okt. 2014 10:59 - Sist endret 6. okt. 2014 10:59