Fredagsbirken 2011 - Bobben

En og en halv måned uten å sitte på en sykkel er ikke den beste oppladning til å sykle over fjellet fra Rena til Lillehammer, men jeg gjorde det alikevel.

Tidlig i sommer ble det klart at jeg fikk muligheten til en måneds opphold på Svalbard i sommer. Oppholdet var ombord i en seilbåt, og den fysiske aktiviteten er på et nivå som ikke bidrar til å øke prestasjonene under et sykkelritt som Birken. Så tidlig i sommer la jeg min start på fredagsbirken ut til salg på Finn.no. Heldigvis var det ingen som meldte interesse, og med mandag, tirsdag og onsdag i samme uka som rittet til å få noen mil på sykkelsetet, bestemte jeg meg for å stille opp. Thomas sin kommentar om at "man er vel ikke godværssykkelist" var vel også med på å pushe meg til start.

Startet med overnatting i gymsalen på Rena leir, og stod klar til start tidlig fredag morgen. Været var flott, motet var ikke helt på topp og baken var litt øm etter ukens oppkjøring.

Mangel på trening siste tiden gjorde at låra hadde krampe i flere omganger, men endte i mål med en slutt-tid som bare var et halvt minutt bak fjorårets.

Legger ved noen bilder som viser stemningen langs løypa.

Klar til start.

 

 

Forholdene i terrengpartiet var meget bra.

 

Enda langt til toppen av rosinbakken.

 

Endelig på toppen av bakken.

 

Klart for påfyll av næring på matstasjon.

 

Mange tilskuere ved målområdet.

 

Av Bobben
Publisert 27. aug. 2011 14:32 - Sist endret 28. nov. 2011 10:10