Rapport fra mitt 12 Birkebeinerritt - Jon-Einar

Jeg ser at mange har sendt inn sine rapporter, og i fare for å gjennta lignende opplevelser, så blir min rapport kort.

Man så vel en tid i forveien hvordan vær og føre på dette rittet ville bli. Med fjorårets gjørmeritt i minne så var vel heller følelsene blandet før starten på Rena.

 

Noen stikkord: Gjørme-regn-slitte bremser-våte klær-kaldt-masse folk-sykkelspyling x antall ganger-godt humør tross alt ;-)

Det regnet ved start, og det regnet underveis og i mål. Hele løypa med unntak av asfaltstrekkene sugde mye krefter, krefter som man etterhvert ble bortimot tom for. Men som den stabukken jeg er så skulle rittet fullføres. Den som gir seg er en dritt tenkte jeg ;-)

I og med at man hadde såpass mange ritt fra før i denne trasseen, så visste man hva som ventet, og jeg bestemte meg tidlig for at dette ble en sykkeltur som skulle fullføres uten skader og uhell. Ja det går faktisk an å demme opp mot uhell og skader dersom man er observant og ikke stresser eller presser seg frem overalt. Derfor ble også tiden deretter, men tross alt en "fin" tur i gjørmehavet mellom Rena og Lillehammer selv om utsikten skjedde via et par møkkete sykkelbriller.

Om jeg skal være med igjen ?

Yess, det skal jeg, er allerede påmeldt til 2011 rittet, og håper denne gang at vi slipper sååå mye gjørme.

Vel møtt til en ny tur over fjellet sent i august 2011.

M.v.h Jon Einar Aandal

Av Jon-Einar Aandal
Publisert 28. feb. 2011 09:08 - Sist endret 16. mars 2012 08:57