Friluft og kajakk

UiOBIL Friluft arrangerer fellesturer og andre aktiviteter for UiOs ansatte i Oslo og omegn.

Ti på Topp - Bedriftsidrettens turkampanje

Ti på topp gjør det enkelt å komme ut i naturen. Om du er i toppform eller ikke har gått i skogen på mange år, finner du turforslag tilpasset akkurat ditt utgangspunkt. Her får du tilgang til en rekke turbeskrivelser og elektronisk kart via appen Ti på Topp. Du kan se hvor på kartet du er i forhold til anbefalt rute og innsjekk. Man kan melde seg på vennelag, familielag, bedriftslag eller individuelt.

Enten det er naturopplevelsen, konkurransen, det sosiale eller noe helt annet som frister deg mest, ønsker vi deg velkommen med i Ti på topp!

Hvordan melde seg på?

Det er påmelding via appen Ti på Topp og de lokale nettsidene. Link til Ti på Topp Oslo:

Når du kommer til trinnet for betaling velges «Påmeldingskode». Som medlem i UiOBIL kan du kontakte UiOBIL for gratis kode. Koden benyttes i stedet for betaling. Koden legges inn på slutten av påmeldingen.

Alle deltakerne får eget brukernavn; brukernavnet er mobilnummeret hvis ikke annet velges. Passordet er en firesifret kode som mottas via SMS. Passordet kan endres når en har logget inn. Brukernavn og passord benyttes til å logge på appen Ti på Topp, samt «Min side» på nettsiden.


 

Andre arrangementer

Turer i Oslomarka er gratis. Ved andre arrangementer (kajakkurs, rafting, klatring) i regi av UiOBIL Friluft, vil det kreves medlemskap i UiOBIL.


 

Har du spørsmål eller friluftsideer, ta kontakt med Catharina Paulsen, catharina.paulsen@admin.uio.no, Gafisk senter, tlf: 22854431

Se også oversikt over alle kontaktpunkter.

Se UiOBILs Facebook-side for bilder fra våre turer.

Publisert 24. apr. 2017 10:15 - Sist endret 11. apr. 2022 11:46