Fotball damer

Bedriftslaget til Universitetet i Oslo ønsker ansatte i alle typer stillinger velkommen på laget!

Treningstider 

Vi trener onsdager kl 20:00–21:00 i gymsalen på Blindern videregående skole. Treningstidene kan variere fra sesong til sesong. 

Vi kan også delta på fotballtrening på Domus Athletica i arbeidstiden fredag kl 11.00-12.00 (gratis inngang for ansatte i dette tidsrommet) og fellestrening med herrelaget fredag kl 16.00-17.00 i Blindernhallen.

Bedriftsserien

Vi pleier å delta i bedriftsserien utendørs i sommerhalvåret og i bedriftsserien innendørs i Manglerudhallen i vinterhalvåret. I tillegg deltar vi på 1-2 helgecuper i løpet av året.

Utendørssesongen

Utendørssesongen er 7-er-fotball. Kampene spilles stort sett på kunstgressbaner i Oslo.

Innendørsturneringen

I vinterhalvåret er vi med i inneserie i Manglerudhallen. Her spiller vi 5-er-fotball på kunstgress og med 7-er-mål. 

Laget

Laget består for tiden av ca 15 spillere som møtes til trening, kamper, turer og festligheter. Vi er en gjeng entusiaster på alle nivåer, nybegynnere og øvede. Vi har spillermøte innimellom og kombinerer dette gjerne med en sosial kveld med middag.

Miljøet er veldig godt, og vi ønsker flere velkommen! Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Kontaktpersoner 

Dersom du vil starte på laget, eller vil være med på et par treninger for å sjekke ut om du vil være med, ta kontakt med en av kontaktpersonene:

Elisabeth Sættem, likalett@gmail.com, mob: 41237907 eller Kari Zakariassen, kari.zakariassen@teologi.uio.no, teologi, tlf: 22 84 19 63. Felles e-postliste: fotball-damer@usit.uio.no.

Se også oversikt over alle kontaktpunkter.

 

Laget på Meny veterancup i 2016

Turneringer

Vi har tradisjon på å være med i utesesongen, innesesongen og innimellom på cuper slik som  Hurtigrutacupen på Lillehammer og Meny veterancup på Langhus. 

Intern informasjon

Oversikt over spillere med drakt- og telefoner er tilgjengelig for gruppelederne.

Resultater

 

 

 

 

 

 

 

Publisert 7. nov. 2007 17:43 - Sist endret 3. juli 2018 13:46