English version of this page

Bokskap på Eilert Sundts hus

8. mars er fristen for å betale for bokskap vårsemesteret 2019.

Hvor er skapene?

Skapene som SVSU administrerer finnes følgende steder: 

- på lesesalen i 2. etasje (Læringssenteret Eilert)

- i kjelleren ved toalettene

- i gangen i 2. etasje

Alle skapene er merket med et nummer. 

Hvordan ordner jeg et skap?

  1. Finn et ledig bokskap og heng en lås på skapet.
  2. Betal for og registrer skapet innen fristen (Skapet koster 40 kroner per semester). Det gjør du gjennom "kjøp noe"-funksjonen i Vipps. Sjekk ut bildet til høyre. 

 

(Så en liten manual, om du trenger det: Skriv ”SVSU” i mottakerfeltet, og huk av for hvor du har bokskap. Legg i handlekurv. Legg ved kommentar med: Navn, telefonnummer og skapnummer). 

 

Dersom du ikke har anledning til å betale med Vipps, kan du møte opp i kontortiden til SVSU for å betale for og registrere bokskapet. Vi har kun mulighet til å ta imot betalinger kontant. 

 

Om du er representant i et program- eller fagutvalg på SV skal du ikke betale for skapet, men det må likevel registreres. Registrer i kontortiden til SVSU, eller ved å Vippse én krone til SVSU og kommentere som over. 

Oi, jeg glemte å betale for skapet mitt jeg

Skap som ikke er betalt for blir ”klippet” og innholdet blir konfiskert. Innholdet i skapet blir plassert på SVSU sitt lager. Mat oppbevares ikke av hygienehensyn. SVSU lagrer konfiskerte eiendeler i ett år.

Opplever du å få skapet ditt klippet kan du få eiendelene dine tilbake mot et gebyr på 100 kr. Møt opp i kontortiden, så hjelper vi deg.

Publisert 2. feb. 2010 13:58 - Sist endret 28. jan. 2019 15:44