Referat HS-møte 08.02.2018

Oppmøtte: Anne Katrine, Jan Ole, Christina, Ingrid, Helje, Raoul & Aksel

 

1. Gar, gai, gad

Godkjent x3

 

2. Hvordan går det?

Arr: Har  kontroll. Prøver å delegere til riktige personer og stole på arrmesterene sine, at de kan jobben sin og at de sier i fra om de har problemer. Alt av hytter og lokaler er booket for v18.

Fag:  Har nok funker, ikke gjort noe enda. Skal ha REALfrokost neste fredag(16.2) med Petter Bøckman. Tverrologen ønsker seg kjellern en dag til foredrag

Kafe/bar: Kommet inn i rollen om hva og når ting må gjøres. Fått grei kontroll. Kassa er fortsatt ikke helt optimalt, jobber med å få alt der opp å gå.

Regi:  Regi tikker og går. Helje har kommet inn i vervet skikkelig. Regi skal ha lyskursing neste uke av regi- og DJ folk.  

ØU:  Begynner å få en liste over hva og hvordan gjøre ting. Litt problemer med banken, prøver å fikse i løpet av neste uke. Budsjettet begynner å lande. Skal ha møte med resten av ØU i løpet av uke 7.

Blæst:  Har fått funker, sitter og delegerer til resten av styret. Henger opp plakater, stuntblæster etc. Blæstsjef holder kontakten med folk.

Formann:  Synes HS er flinke og selvgående. Får stort sett svart på mail.

 

3. Funkemangel

Kafeen har funkemangel men nå ser det ut til at torsdager løser seg og at det da kan være mulighet for å ha åpent mandag- torsdag neste uke. KM spør kafesjef om dette er mulig fra uke 7 og utover. Regulere heller om det kun skal selges kaffedrikker og ikke baffler når det er lite funker.

KM ber kafesjef høre med de som er satt opp på fredager om de kan en annen dag slik at resten blir fylt opp, fredager som det ellers skjer mye er ikke den verste dagen å ha stengt. Økonomisk sett er ikke dette dagen vi tjener mest.

Mulighet får å høre med gamle kafesjefer om de vet om noen som ikke jobber som har muligheten.

AK lager et forslag til blæsteplakater med en hyggelig tone som kan henge på synlige steder på VB for å skaffe flere funker.

 

4. Retningslinjer for Cosa Nostra

Ha med noen “opptaksregler” som frivillig basert, rettet mot studenter, bidrar på p2p.

Ha en møteplikt over tid der foreninger som gjentagende ikke møter opp får advarsler og etterhvert inndragelse av nostrabevis.

Gjøre det slik at Gudfar har et mer konkret mandat.

 

5. Pub til Pub

Konstant fullt og kø inn i kjelleren.

Bar og vakt var flinke.

Godt stemning, som vanlig ble det knust litt flere glass en vanlig.

Quizen bør bli kortere til senere p2p.

Vurdere om man kan utvide til hele u.etg og en bar til neste p2p vår.

​ 

6. Eventuelt

  1. Vaktgruppefest 30.april

Kor vil ha konsert i kjelleren 21.april, da må vaktgruppen flytte sin fest til 30. April som var orginalt ønske fra vakt for sin natt til 1.mai fest, men usikker siden dette er en mandag. KM ser på muligheten for å ha Mandag en annen dag den uka som et plaster på såret.

  1. NRK rigging

Aksel møter opp stort sett hver gang å gir innføring hver gang  slik at det går raskere. Ny oppmøte tid er 11.15.

  1. Åpen dag 8.mars

Dette vil vi være med på. KS må ta en vurdering om de har mulighet til å steke baffler.

  1. Kafe har sagt seg villig til å ta ansvar for internfesten 10.mars
Publisert 12. feb. 2018 17:46 - Sist endret 12. feb. 2018 17:46