LO INGENIØR er i gang!

For oss er et viktig prosjekt, sier forbundssekretær Thomas Sandvik i NTL. Han har sittet i prosjektgruppen for å få etablert LO ingeniør sammen med 4 andre LO-forbund. LO Ingeniør skal vise at LO er et godt alternativ også for ingeniører. NTL har mange medlemmer som enten har ingeniørutdanning eller annen teknisk-naturvitenskaplig utdanning, samt medlemmer som jobber i ingeniørstillinger.

Her er bilde av den fornøyde prosjektgruppen bak LO Ingeniør.

Fra venstre på bildet:

Ali Asghar, EL & IT Forbundet Frode Janborg, Forbundet for Ledelse og Teknikk Marit Wahlstedt, Fagforbundet Svein Harald Riise, Industri Energi Monica Nymoen, prosjektleder LO Thomas Sandvik, NTL

Foto: Ole Palmstrøm LO Media.

De fem forbundene som er med i prosjektet har flest ingeniører i LO, rundt 10 000 totalt. Sammen med LO skal det jobbes for å tydeliggjøre LOs innsats for ingeniører og andre langtidsutdannede, samt jobbe for økt innsats for realfag og ingeniørkompetanse.

LO Ingeniør skal vise at LO er et godt alternativ til profesjonsforbundene. 

- Det er mange som ikke vet at LO allerede organiserer ingeniører, og tror at vi ikke er et alternativ for de med høy utdanning, forteller Thomas Sandvik. Nå kan vi få synliggjort det bedre, og også bygge et godt ingeniør felleskap i LO. 

Det er etablert en nettside, etablert tidsskrift og det skal avholdes konferanser.
 

Publisert 11. sep. 2014 13:28 - Sist endret 11. sep. 2014 13:28